2777
2789
عنوان

حال دلم خيلي بده

199 بازدید | 6 پست

بچه ها ميشه  هرديني دارين و به هرچي معتقدين براي ارامش دلم و گشايش كارم دعا كنين وانرژي مثبت بفرستين💔

‏احترام به عقاید یعنی من به محدودیت هایی که برای خودت گذاشتی احترام بگذارم نه به محدودیت هایی که میخواهی برای من بگذاری!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشاالله  خدا به دلت آرامش بده

الهي امين خدا از من كه نميشنوه ازشما بشنوه😔

‏احترام به عقاید یعنی من به محدودیت هایی که برای خودت گذاشتی احترام بگذارم نه به محدودیت هایی که میخواهی برای من بگذاری!
برات دعا کردم. برام دعا کن شاید از خودت بدتره حالم

حتما دعات ميكنم خيلي دلشكسته ام خيلي 

من هروقت هم كه دعا ميكنم براي همه خير ميخوام ولي نميدونم چرا چن وقته همه درها به روم بسته ست

[QUOTE=204393865]به زودی میای تو همین تاپیک خبر خوشحالی تو میزاری🙏[/QUOTEيني ميشه خيلي خسته ام😭😭