2777
2789

سلام اگه خدا بخواد میخوایم لودر بخریم ولی از بازارکارش مطمئن نیستیم میشه راهنماییمون کنیین لطفا

ما راننده ماشین سنگین داریم وضعشون عالیه

ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماری‌های دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی  در حد توان پاسخ میدم

پر رزق باشید ان شاءالله

بیقرار توأم و در دل تنگم گله هاست ... آه و بیتاب شدن عادت کم حوصله هاست ... مثل عکس رخ مهتاب ک افتاده در آب ،،، در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست،،،

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بازار کارش ک عالیه فامیلمون داشت برا جاده ها ی تازه ساخت و...کار میکرد

your "𝐸𝑦𝑒𝑠" 𝑎𝑟𝑒 the  𝑚𝑜𝑠𝑡 "𝐵𝑒𝑎𝑢𝑡𝑖𝑓𝑢𝑙" 𝑝𝘩𝑜𝑡𝑜 I like..💓ehda.ir سایت ثبتنام اهدای عضو ❤️خدایا شکرت بابت همه چیز...
ما راننده ماشین سنگین داریم وضعشون عالیه

اره خیلی وضعشون خوبه تازه بعضیاشون هرجا میرن حالت سفری زنو بچشونم میبرن هروقت نگا میکنم ماشین بزرگارو نگا میکنم ببنم خانواده همراهشن یا نه😆😆😆

پایین امضامو حتما بخونلطفا یه صوات میفرستی واسه اینک به سلامتی و دل خوش شوهرم منتقل شه شهرمون به زودی، خیلی تنهام و بابام کارشون درست شهتوجه توجه👇من به عنوان خواهر یا دوست فقط میگم از همممین امروز نماز اول وقت بخون اصن مهم نیس با چ تیپ با چ قیافه و هرررجووور هستی بخون فقط اول وقت.بعد ببین زندگیت اززز عسل هم شیرین تر میشه.از همممه جهان ارامشش برا وجودت میشه ازته قللبم اینارو گفتم .چهل روز بخون امتحانش ک مجانیه بعد چهل روز دگ نمیتونی از نماز دس بکشی تازه میفهمی زندگی یعنی چی 💓قول میدم بهت
اره خیلی وضعشون خوبه تازه بعضیاشون هرجا میرن حالت سفری زنو بچشونم میبرن هروقت نگا میکنم ماشین بزرگار ...

مام بین ماشین و لودر دودل هستیم چون اگه با ماشین بخواد کار کنه خیلی وقتا تو سفره اذیت میشیم

اره خیلی وضعشون خوبه تازه بعضیاشون هرجا میرن حالت سفری زنو بچشونم میبرن هروقت نگا میکنم ماشین بزرگار ...

نه ما داریم ماهانه نزدیکای ۳۰ درآمدشونه اونطور بودنشون نبین

ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماری‌های دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی  در حد توان پاسخ میدم
راننده لودر هستن یا کامیون

کامیون و لودر هر دو