2777
2789
عنوان

چرا بابام اینجوری دلمو شکوند

| مشاهده متن کامل بحث + 432 بازدید | 43 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرفش درسته.خرج اضافی داری میتراشی براش

چرا خب

تصور کن یه پدر پشت در اتاق عمله و بهش خبر میدن بچت دختره  یاا... مادری که داره حیاطو جارو میکنه یهو زنگ درو میزنن میره درو باز میکنه میبینه پسرشه که از جنگ برگشته❤براتون همینطوری حال خوب آرزو میکنم،امیدوارم از خوشحال اشکتون دراد،ب خودت سیلی بزنین بگین ینی من بیدارم؟!☺💓

اشکال نداره عزیزم منم دلم خیلی سگ  میخواد پولشو داریم اما بعضی وقتا  مامان بابام میگن بعد دوروز ما باید ازش مراقبت کنیم 

ایشالا به هرچی میخوای برسی

دوست ندارم !!نه دیگه دوست ندارم!!! دیگه اطمینان به چشمای لوست ندارم *:..。o○  F  ○o。..:*عشق من به تو مثل شمردن ستاره هاست شاید فک کنی بی نهایت ولی فقط وقت تلف کردنه ➷➷چشمات برای من مثل ستاره های آسمون میمونه🫠ی دخترم که فن تعصبی نیماره

حرف های پدرت کاملا درسته

توضیح اینکه چرا درسته طولانیه

به جای اینکه از پدرت ناراحت بشی یه وقتی که هم حوصله داره هم وقتشو از خودش بپرس که برات توضیح بده

من مسئول حرفی هستم که می زنم  اما مسئول برداشت شما از حرفم نیستم...!
مرز های لوس بودن رو جا به جا کردی😐🔪 خدایی دیگ از لوس بودن گذشته اصن

باباهای بعصیا هر روز زیر مشت ولگد میزارنشون یا با فحش باهاشون صحبت میکنن

یا‌.....

انصاف نیست یکبار به دنیا آمدن واین همه مردن..

اگر وضع همسرت خیییییلی خوبه 

بخر 

اما اگه درآمدش معمولیه 

مثلا بین ده تا پانزده تومن 

و خونه و ماشین ندارید 

نخر

گوشی خودت رو نگه داربا اون ده تومن طلا بخر

برای سلامتی و تعجیل در فرج امام زمان و گشایش درکار شما و ما،اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
من با 13 تومن دنیا رازیر رو میکنم 😂

واقن ۱۳ برای گوشی زیاده؟

تصور کن یه پدر پشت در اتاق عمله و بهش خبر میدن بچت دختره  یاا... مادری که داره حیاطو جارو میکنه یهو زنگ درو میزنن میره درو باز میکنه میبینه پسرشه که از جنگ برگشته❤براتون همینطوری حال خوب آرزو میکنم،امیدوارم از خوشحال اشکتون دراد،ب خودت سیلی بزنین بگین ینی من بیدارم؟!☺💓

حرف بدی نزده 

من خودم میخواستم 14 تومن ی میان رده اپل بخرم 

همه پشیمونم کردن گفتن حیفه 

با 9 و نیم ی گوشی خیلی بهتر خریدم

حتی ارزون ترم گوشیای خیلی خوبیه 

با بقیه پول هم کارای دیگه میکنم

دختری در من ساز امیدواری می نوازد💃🍂
اگر وضع همسرت خیییییلی خوبه  بخر  اما اگه درآمدش معمولیه  مثلا بین ده تا پانزده تو ...

درامدش معمولی روبع بالاس اما خونه ماشین نداره فعلا