2777
2789
عنوان

ازمایش کاریوتایپ

| مشاهده متن کامل بحث + 13509 بازدید | 27 پست
آخه من همه ی آزمایشای سقطم انجام دادم مشکلی نداشتم ولی شوهرم دی اف آی اسپرمش بالاس. دکتر ایمنی ام بر ...

اخه اینجوری خیلی سخته ک باردار بشی بعدش تازه ببینن جنین سالمه یانه کاریوتایپم یه ازمایش خون ساده س فقط از یک هفته قبلش نباید انتی بیوتیک بخوری همین

بنام خداوند رنگین کمان🌈🖤
ابنقدر تا الان پول آزمایش دادم و هنوزم جواب قطعی نگرفتم.😓 اخریش همین پاتولوژی فقط 2 میلیون و 800 دا ...

الهی عزیزم میفهممت بخدا انقد دکتر رفتم پول خرج کردم اسیر شدم درکت میکنم سقطم ک دیگه خودت میدونی بدن ادمو داغون میکنه...اره عزیزم شوهرت راست میگه این ازمایشم بدین انشالله ک مشکلی نیست و اون موردم اتفاقی بوده خیالتم راحت میشه اره گلم بیمه تکمیلی میده هزینشو نگران نباش

بنام خداوند رنگین کمان🌈🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی عزیزم میفهممت بخدا انقد دکتر رفتم پول خرج کردم اسیر شدم درکت میکنم سقطم ک دیگه خودت میدونی بدن ...

مرسی از وقتی که گذاشتی برام عزیزم.

واسه ۴شنبه نوبت دکتر ژنتیک گرفتم دیگه امید به خدا. نی نی توی دلت داری واسم خیلی دعا کن دیگه خدا بعد از دو سال و نیم سختی کشیدن یه فرزند سالم و صالح بهم بده

ان شاءالله توام بههههترین بارداری و زایمان رو داشته باشی عزیزدلـــم

مرسی از وقتی که گذاشتی برام عزیزم.  واسه ۴شنبه نوبت دکتر ژنتیک گرفتم دیگه امید به خدا. نی نی ت ...

خواهش میکنم گلم...انشالله ک بهترینا براتون اتفاق میفته از ته دلم از خدا میخوام ک دلتونو شادکنه امیدوارم یروز بیای بگی نینی قشنگ و سالمت توراهه توکلت ب خدا باشه❤️😍منم پارسال همین موقع ها حال تورو داشتم از دنیا بریده بودم فکرشم نمیکردم سال بعدش منتظر نینی باشم اما خدا بهم ثابت کرد ک وقتی بخواد حتما میشه❤️🌹

بنام خداوند رنگین کمان🌈🖤
فداتشم عزیزم ممنون انشالله اینسری خدا بهت نینی سالم بده❤️اره جواب ازمایشاتمون خوب بود خداروشکر مشکل ...

سلام عزیزم ببخشید من ۴بار انتقال منفی داشتم ث تا حالا اصلا باردار نشدم همه ازمایشاتمونم خوبه حتی ژنتیک شما چیکار کردین ک انتقالتون مثبت شد؟

سلام عزیزم ببخشید من ۴بار انتقال منفی داشتم ث تا حالا اصلا باردار نشدم همه ازمایشاتمونم خوبه حتی ژنت ...

سلام عزیزم خوبی عشقم من ای وی اف نکردم اگر جواب ازمایش ژنتیکم بد میشد باید ای وی اف میشدم که خداروشکر جوابش خوب بود و طبیعی باردار شدم انشالله که خدا بهت یه نینی سالم و خوشگل بده❤️

بنام خداوند رنگین کمان🌈🖤
سلام عزیزم خوبی عشقم من ای وی اف نکردم اگر جواب ازمایش ژنتیکم بد میشد باید ای وی اف میشدم که خداروشک ...

عزیز یعنی داخل ای وی اف یه سری مشکلاتی که وجود داره، روی اسپرم یا تخمک اصلاح میکنن و بعد جنین شکل میگیره؟ 

عزیز یعنی داخل ای وی اف یه سری مشکلاتی که وجود داره، روی اسپرم یا تخمک اصلاح میکنن و بعد جنین شکل می ...

عزیزم تا جایی که من اطلاع دارم ای وی اف pgd اینجوریه یعنی یه روشی که جنینای سالمو انتقال میدن ولی ای وی اف معمولی اینطوری نیست 

بنام خداوند رنگین کمان🌈🖤
عزیزم تست کاریوتایپ با دقت بالا هزینه اش ۵ ملیون و ۱۰۰ هزاره،جوابدهی هم ۳۰ روزه است

ما دو نفرمون شد 7/300 بیمه هم قبول نمیکنه، کاملا ازاد

متاسفانه هزینه ها ناباروری خیلی زیاد. چند تا دارو تقویتی ساده با ویزیت میشه 5 تومن دیگه هزینه های دیگش بماند

عزیزم تا جایی که من اطلاع دارم ای وی اف pgd اینجوریه یعنی یه روشی که جنینای سالمو انتقال میدن ولی ای ...

مامای دکتر بهم گفت جنین که شکل گرفته میفرستن پی جی دی که ببینن سالم هستن یا نه. 

حالا فعلا کاریو تایپ فرستادم قبلا 1 بار انتقال منفی داشتم. برام دعا کن خسته شدم جسم و روح تو این سال ها، خدا توان بهم بده و... 

مامای دکتر بهم گفت جنین که شکل گرفته میفرستن پی جی دی که ببینن سالم هستن یا نه. حالا فعلا کاریو تایپ ...

عزیزم♥️حتما اگه قابل باشم🥲انشالله سال بعد این موقع صدای خنده نینی هات تو خونتون بپیچه♥️میدونم که خیلی سختی کشیدی میفهممت دخترخاله منم ۸سال منتظر موند الان یه دختر ناز و شیطون داره الان علم خیلی پیشرفت کرده از خدا میخوام هرچی زودتر مادر بشی و این روزای سخت یادت بره♥️♥️♥️

بنام خداوند رنگین کمان🌈🖤