2777
2789
عنوان

ازمایش کاریوتایپ

13490 بازدید | 27 پست

سلام دوستان

خانوما من متاسفانه سابقه سقط جنین سندروم داون درهفته ۱۷ داشتم حدودا ۴۰ روز پیش

همون موقع ک رفتیم پیش متخصص ژنتیک برامون ازمایش کاریوتایپ نوشتن هم من وهم همسرم

من ۲۲سالمه وهمسرم۲۷ فامیل دور هستیم 

الان یکم اوضاع روحیمون بهترشده ومیخاستیم این ازمایشو انجام بدیم ازمایشگاه نیلو میگه قیمت این ازمایش نفری حدودا ۱ملیونه 

ولی ازمایشگاه دنا میگه ۳ تا ۱۲ تومن🙁🙁

حالا من نمیدونم مگه چه فرقی میکنه همون ازمایشه ازیطرف هزینش خیلی زیاده ازیطرف دیگه نمیخوام دوباره این اتفاق تو بارداری بعدی بیفته

توروخدا هر‌کی تجربه داره بهم بگه من الان چیکار کنم😔

بنام خداوند رنگین کمان🌈🖤

عزیزم چیزی در این زمینه نمی‌دونم برای جواب گرفتن بهتره شب بعد ساعت یازده تاپیک بزنی چون اون موقع سایت شلوغتره و الان بیشتر مشغول کار های خونه وناهار هستن کمتر میان سراغ نی نی سایت.در پایان انشالله خدا بهتون اولاد سالم وصالح عطا کنه الهی🙏🙏

دختری از سادات هستم.بر دشمن مرتضی علی لعنت.ما بچه های مادر پهلو‌شکسته ایم.

چه هزینه فضایی گفته هرشهری هستی توگوگل سرچ کن مرکز ژنتیک شهرتونو،برو اونجا آزمایش،من رفتم ۳۵۰

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چه هزینه فضایی گفته هرشهری هستی توگوگل سرچ کن مرکز ژنتیک شهرتونو،برو اونجا آزمایش،من رفتم ۳۵۰

عزیزم من تهرانم میشه بپرسم شما کجایی وکی ازمایشو انجام دادی؟

بنام خداوند رنگین کمان🌈🖤
عزیزم من تهرانم میشه بپرسم شما کجایی وکی ازمایشو انجام دادی؟

من مشهدم ۲هفته پیش آزمایش دادم عزیزم

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر

عزیزم منو همسرم پارسال بهمن ماه تهران آزمایشگاه کریمی نژاد دادیم هزینه دونفریمون شد یک میلیون و صدتومن.امسال فک کنم گرونتر شده

آنچه دلم خواست نه آن میشود❣آنچه خدا خواست همان میشود
عزیزم منو همسرم پارسال بهمن ماه تهران آزمایشگاه کریمی نژاد دادیم هزینه دونفریمون شد یک میلیون و صدتو ...

ممنون عزیزم بله گرون ترشده زنگ زدم هزینه تقریبی دونفریمون میشه دو ونیم 

بازم این قیمتا منطقیه ازمایشگاه دنا یه قیمتی گفت ک من کلا خودمو باختم

بنام خداوند رنگین کمان🌈🖤
ممنون عزیزم بله گرون ترشده زنگ زدم هزینه تقریبی دونفریمون میشه دو ونیم  بازم این قیمتا منطقیه ...

سلام. شما آزمایش ژنتیک رفتی برا بارداری بعدیت؟ منم دوتا سقط داشتم و با همسرم نسبت فامیلی ام نداریم و دکتر الان آزمایش ژنتیک تجویز کرده برامون.آخه جنینمو دادم پاتولوژق توی جوابش سندروم شینزل زده. موندم برم یا نه

سلام. شما آزمایش ژنتیک رفتی برا بارداری بعدیت؟ منم دوتا سقط داشتم و با همسرم نسبت فامیلی ام نداریم و ...

سلام..خیلی ناراحت شدم برات واقعا💔اره عزیزم ماجفتمونم ازمایش ژنتیک انجام دادیم اگه کاریوتایپ واستون نوشته هزینشم زیاد بالا نیس برای ما پارسال ۲تومن شد...بنظرم انجام بدین خیالتم راحت میشه 

بنام خداوند رنگین کمان🌈🖤
سلام..خیلی ناراحت شدم برات واقعا💔اره عزیزم ماجفتمونم ازمایش ژنتیک انجام دادیم اگه کاریوتایپ واستون ...

ممنون عزیزم. خدا نینیتو برات نگه داره ان شـــاءالله.. ❤ببخشید میپرسم. جواب کاریوتایپ شما خوب بود؟ اگه مشکلی باشه چیکار میکنن؟؟ راه حلی داره اگه مشکلی داشته باشیم؟؟

سلام..خیلی ناراحت شدم برات واقعا💔اره عزیزم ماجفتمونم ازمایش ژنتیک انجام دادیم اگه کاریوتایپ واستون ...

آخه من همه ی آزمایشای سقطم انجام دادم مشکلی نداشتم ولی شوهرم دی اف آی اسپرمش بالاس. دکتر ایمنی ام برا احتیاط رفتم و گفت باردار شدی بیا پیشم و یه نوع قرصم نوشت برا دوماه قبل از اقدامم. ولی نمیدونم مشکل از اسپرم شوهرمه یا مشکل ژنتیکی داریم یکیمون

پیش دکترام که میرم همه شون مدام میگن دوتا سقط اینقدر شلوغ کردن نداره و بذار باردار بشی دوباره و...! ولی من تحملشو ندارم خیلی سخته. واسه همین پیگیری میکنم

ابنقدر تا الان پول آزمایش دادم و هنوزم جواب قطعی نگرفتم.😓 اخریش همین پاتولوژی فقط 2 میلیون و 800 دادیم به امید اینکه دلیل سقطا بفهمیم. شوهرمم میگه ما که همه آزمایشی دادیم اینم میدیدم خیالمون راحت بشه

شما اطلاع دارین بیمه تکمیلی چیزی از هزینه شو میده یا نه؟

ممنون عزیزم. خدا نینیتو برات نگه داره ان شـــاءالله.. ❤ببخشید میپرسم. جواب کاریوتایپ شما خوب بود؟ اگ ...

فداتشم عزیزم ممنون انشالله اینسری خدا بهت نینی سالم بده❤️اره جواب ازمایشاتمون خوب بود خداروشکر مشکل ژنتیکی نداشتیم...اره عزیزم مشکلی هم خدای نکرده اگه باشه میتونی ای وی اف پی جی دی انجام بدی ک جنین های سالمتو تو ازمایشگاه جدا میکنن و انتقال میدن برات❤️

بنام خداوند رنگین کمان🌈🖤