بهترین پزشک زنان و سونو یی ک رفتین پیش کی بوده .....
خواهشا راهنمایی کنید
میوه ی درونم،فرزندم،نه تو مرا دیده ای ،ن من تورا،بی صبرانه مشتاق دیدارت هستم،میدانموقتی چشمباز کردی میشناسی مرا مادرت را و پدرت را،،، تو دلی مامان لحظه شماری میکنم برای لمس دستای کوچولوت ... 😍😍خدایا این لحظه رو نصیب همه ی منتظرا بکن ..(الهی امین)
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
[QUOTE=204332271]دکتر زنان مهین عدالتیان خیابون خیام ودکتر قاسمی هم دکی خوبیه سونو زهرا صفدری وزهره روحانی هم خوبن گل ...[/QUOTEمرسی گلم همشون خیامن،؟
میوه ی درونم،فرزندم،نه تو مرا دیده ای ،ن من تورا،بی صبرانه مشتاق دیدارت هستم،میدانموقتی چشمباز کردی میشناسی مرا مادرت را و پدرت را،،، تو دلی مامان لحظه شماری میکنم برای لمس دستای کوچولوت ... 😍😍خدایا این لحظه رو نصیب همه ی منتظرا بکن ..(الهی امین)
دکتر زنان مهین عدالتیان خیابون خیام ودکتر قاسمی هم دکی خوبیه سونو زهرا صفدری وزهره روحانی هم خوبن گل ...
هاله قصری چی ..خوبه بنظرت صبحها مطبه،؟