2777
2789

پولتو اتیش‌نزن واسه چ س کلاس ایفون که ۲ملیونم نمی‌ارزه

یه‌ردمی نوت ۱۰ پرو بخر

سایز۶.۶۷ سوپرامولد سرعت شارژ ۳۳ دوربین ۱۰۸ قیمت ۸تومن

🖤 Nili ❤ Nili 💛 Nili 💖 Sara 💜 Nili 💚 Nili 💙 Nili 🤍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ایفون همیشه بهترینه

میدونی ایفون مث طلاس همیشه قیمت خودشو داره مدل پاییناس از جدیدای شیایومی و سامسونگ خیلی بهتره

۱۱۲۲۸…عجب دریای سحرآمیزیه غمای عالم…عجب بغض گرونی من خودم سرمایه دارم…هه😏…دو روز با من بگردی ببین…رنگیش میکنم در و دیوارتو😃…تو مث رقص گل سرخی تو بااااد…من مث خار رو ساقه هه اونم زیاد زیاد…دیدی هنوز خوبم از بیرونا ولی از تو من سوخت…تو این دنیا یه دلخوشی داشتیم که شدش اونم کوفت…رفتش انگار همه غمای دنیا…گرفت رو من اوف…دیدی دلشوره هام بیجا نبودن…چقد خالیه جات اینجا پلو من…دیدی صورت من چقد شکسته…چه بغضای غریبی تو گلومن😔…نگو نه که اصن نمیشه پیش من نباشی…میشه کم نباشی میشه مث قبلنا شی…نگو نه که اصن دلم میخاد بی تو برم بمیرم…من عاشق اینم که تا صب پیشت بشینم🫂…

[QUOTE=204329410]من دارم راضيم خدايي اره قديمي كه شده ولي بايد به وسعت نگاه كني  منم دلم پرومكس ميخواد از ٧پلاس ...[/QUOTEمنم میخوام ولی دلم نمیاد او نقد پول بدم بابتش

آیفون نخر 

با این پول میتونی یه گوشی عالی از سری s سامسونگ بخری 

من آیفون ۷ داشتم اصلا پشتیبانی ازش نمیشد و تو ایران به اصطلاح یه گوشی بی پدر و مادره 

ولی الان از سامسونگ خیلی راضیم

حالا نمیشه اثر انگشت بزنم به جای امضا؟🤨

من دارم

دیگه خیلی قدیمی شده

فقط برای اینکه پسرم کوچیکه عوضش نکردم چون گوشی رو بچه خراب میکنه

ما دخترهای غمگین شانزده ساله ای بودیم که فکر میکردیم اگر میشد رنگ موهایمان را روشن کنیم ، تکلیفمان هم روشن می شد. ما ، با ماتیک های قایمکی و کابوس های یواشکی و آرزوهای دزدکی . ما و کارت پستال هایِ « سوختم خاکسترم را باد برد ، بهترین دوستم مرا از یاد برد» ... ما و شعرهای دوران مدرسه ، اولین دست نوشته هایی که توی دفتر ِ  کوچک یادداشت می نوشتیم و مشاور دیوانه به خیال اینکه این یک نامه برای پسر مردم است از ما می دزدید .ما ، که تمام عمر ترسیدیم دختر بدی باشیم . ترسیدیم مقنعه هایمان چانه دار نباشد و چشم سفید باشیم . ما که توی کتاب هایمان فروغ نداشتیم ، چون فروغ میان بازوان یک مرد گناه کرده بود ، ما فقط یادگرفتیم مثل کبری تصمیم های خوب بگیریم ، و آن مرد ؛ هر که می خواهد باشد . مهم این است که داس دارد…
پس چی بخرم؟

نمیدونم والا

من از بقیه برند ها هم اطلاعی ندارم

گوشی خیلی بدی هم نیستا فقط قدیمی شده

ما دخترهای غمگین شانزده ساله ای بودیم که فکر میکردیم اگر میشد رنگ موهایمان را روشن کنیم ، تکلیفمان هم روشن می شد. ما ، با ماتیک های قایمکی و کابوس های یواشکی و آرزوهای دزدکی . ما و کارت پستال هایِ « سوختم خاکسترم را باد برد ، بهترین دوستم مرا از یاد برد» ... ما و شعرهای دوران مدرسه ، اولین دست نوشته هایی که توی دفتر ِ  کوچک یادداشت می نوشتیم و مشاور دیوانه به خیال اینکه این یک نامه برای پسر مردم است از ما می دزدید .ما ، که تمام عمر ترسیدیم دختر بدی باشیم . ترسیدیم مقنعه هایمان چانه دار نباشد و چشم سفید باشیم . ما که توی کتاب هایمان فروغ نداشتیم ، چون فروغ میان بازوان یک مرد گناه کرده بود ، ما فقط یادگرفتیم مثل کبری تصمیم های خوب بگیریم ، و آن مرد ؛ هر که می خواهد باشد . مهم این است که داس دارد…

ایفون هیییییییییییییچ وقت قدیمی نمیشه

بخدا همه گوشیا چه شیایومی چه سامسونگ یه جاشون میلنگه ولی ایفون خدااااااس

۱۱۲۲۸…عجب دریای سحرآمیزیه غمای عالم…عجب بغض گرونی من خودم سرمایه دارم…هه😏…دو روز با من بگردی ببین…رنگیش میکنم در و دیوارتو😃…تو مث رقص گل سرخی تو بااااد…من مث خار رو ساقه هه اونم زیاد زیاد…دیدی هنوز خوبم از بیرونا ولی از تو من سوخت…تو این دنیا یه دلخوشی داشتیم که شدش اونم کوفت…رفتش انگار همه غمای دنیا…گرفت رو من اوف…دیدی دلشوره هام بیجا نبودن…چقد خالیه جات اینجا پلو من…دیدی صورت من چقد شکسته…چه بغضای غریبی تو گلومن😔…نگو نه که اصن نمیشه پیش من نباشی…میشه کم نباشی میشه مث قبلنا شی…نگو نه که اصن دلم میخاد بی تو برم بمیرم…من عاشق اینم که تا صب پیشت بشینم🫂…
[QUOTE=204329410]من دارم راضيم خدايي اره قديمي كه شده ولي بايد به وسعت نگاه كني  منم دلم پرومكس ...

من مدلای بالای شیایومی دیدم ۱۰میلیونی ۱۳میلیونی که هنگ کردن سامسونگم که هرکی از اون ور اومده یدونه سری A گرفته

ایفون هیییییییییییییچ وقت قدیمی نمیشه بخدا همه گوشیا چه شیایومی چه سامسونگ یه جاشون میلنگه ولی ایفو ...

منی که آیفون داشتم و الان سامسونگ دارم میگم آیفون ۷ الان قدیمی شده و تو ایران ازش پشتیبانی نمیشه 

آیفون ۱۲ به پایین بخوایین بخرین ، باید دست دوم بگیرید 

شیائومی هم چینیه زیاد آدم نمیتونه اعتماد کنه 

ولی من از سامسونگ خیلیی راضیم 

هزار بار هم برگردم عقب بازم همینو میخرم

حالا نمیشه اثر انگشت بزنم به جای امضا؟🤨