2777
2789
عنوان

شوهرم باور نمیکنه سونوگرافی 400 تومنه برای غربالگری،

| مشاهده متن کامل بحث + 1751 بازدید | 145 پست
کاش خدا ب من شوهرم بچه میداد کاش بیچاره انقدر خرج کرده دوا درمون هیچی نگفته خجالت می‌کشم حالا شم ...

سلام عزيزم خوبى

راستش ريپلايت كردم بهت بگم بطرز عجيبى هميشه تو نظرمى هرجا هم ببينمت حتما واسه باردارشدنت صلوات ميفرستم عزيزم ان شاءالله بزودى زود بچه توبغلت باشه و شيره جونتو بمكه و سرشار از حس بى همتاى مادرى بشى آمين🤲🏻❤️

اگر دوست داشتى بگو مشكلت چيه و چندسالته؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزيزم خوبى راستش ريپلايت كردم بهت بگم بطرز عجيبى هميشه تو نظرمى هرجا هم ببينمت حتما واسه باردا ...

سلام مهربون ممنون شما خوبید ..خدا خیرتون بده ان شاءالله همیشه سالم باشید چقدر خوشحال شدم یکی برام دعا میکنه 

ان شاءالله عزیزانت سالم باشن 

من 29سالمه چن سال اول هیچ مشکلی نداشتیم دو هفته رفتم آزمایش دادم ذخیره اومده پایین شوهرم ازمایشش یکم مشکل داره ک میخام ببرم دکتر بهمون دارو بده ببینیم خدا چی میخواد

خیلی دلم گرفته بخدا شب روز م یکی شده از بس فکر کردم ب بچه ..کاش خدا ب منم بچه میداد ب همه منتظرا بچه میداد 

اصلا نمیدونم چرا خدا نمیده بهم بچه 😢😢😢

سلام عزيزم خوبى راستش ريپلايت كردم بهت بگم بطرز عجيبى هميشه تو نظرمى هرجا هم ببينمت حتما واسه باردا ...

خیلی دارو گیاهی کردم دارو سنتی اسلامی ..ولی اثری نزاشته ..چقدر آزمایش سونوگرافی عکس رنگی همه چی دادم هیچی 😞😞

خیلی زخم زبون میشنوم خیلی 😢یکی میگه بی عرضه ای ..یکی میگه خدا بهت بچه نمیده میخنده..و....خیلی داغون م خیلی😭😭😭

خیلی زخم زبون میشنوم خیلی 😢یکی میگه بی عرضه ای ..یکی میگه خدا بهت بچه نمیده میخنده..و....خیلی داغون ...

عزيزم الهى بخق اين ماه عزيز دستاى كوچولوى على اصغر حسين يه بچه سالم بذاره تو شكمت مامان بشى خيلى سخته ميدونم جارى من بعد ٧ سال با سقط هاى مكرر و دوا درمون و يزد رفتن حامله شد الان بچش ٤ سالشه ولى مادرشوهرم هنوز كه هنوزه ميگه اين مشكل داره اين حامله نميشد خداتومن پول خرج كردن و فلان و پسرم بردش يزد دوا درمون بارها بسترى شد و فلان.....به من هم ميگه ديگه نذارى حامله بشياا سفت و سخت جلوگيرى كن بچه خرج داره....الان من نميفهمم روميه رومه يا زنگيه زنگ😐ميخوام اينو بهت بگم كه بالاخره يه حرفى واسه گفتن دارن در دروازه رو ميشه بست اما دهن مردم رو نه !!!

پس اصلا غصه نخور بسپار دست خدا بگو خدايا صلاحم رو تو بهتر ميدونى ميبينى دارم اب ميشم از غصه خودت واسم بساز كه تو بسازى قشنگتره😍🤲🏻(توكل كن)

بعدم سفت و سخت درمان رو بچسب اصلا ول نكن مطمئن باش نتيجه ميگيرى🤲🏻

بعدم ذخيره تخمدانت كمه چرا تخمكاتو فريز نميكنى؟

همسرت كمى مشكل داره چرا نميره دنبال درمان چرا تقويتش نميكنى؟

كمى شير و پسته و موز و خرما و پودرنارگيل و شيرعسلى و زنجبيل و دارچين با يه تيكه بستنى وانيلى بريز تو مخلوط كن قبل رابطه بده بخوره اينقدر مقويه اسپرم رو قوى ميكنه خودتم بخور رحمت گرم ميشه💐

من شك ندارم باردار ميشى بالاخره ...منتظرم يه روز يه جا تگم كنى بگى بيا منم مامان شدم😍ان شاءالله🤲🏻💐

عزيزم الهى بخق اين ماه عزيز دستاى كوچولوى على اصغر حسين يه بچه سالم بذاره تو شكمت مامان بشى خيلى سخت ...

سلام چقدر مهربون حرف ردی چف در آروم شدم ..خدا خیرت بده ..الان همین الان شوهرم گفت این دکتر اون دکتر ب درد نمیخوره زنگ بزن مرکز ناباروری وقت بگیر ..برام خیلی دعا کن بخدا الان بغض گلوم گرفته اصلا فکر نمی کردم پام ب مرکز ناباروری باز بشه بخدا سخته سخت خدا کنه روحیه ش داشته باشم خدا کنه زود جواب بگیرم برام دعا کنید😭😭کی فکر میکردم بر م مذکر ناباروری کی؟؟خیای سخته خیلی 

سلام چقدر مهربون حرف ردی چف در آروم شدم ..خدا خیرت بده ..الان همین الان شوهرم گفت این دکتر اون دکتر ...

سلام عزيزم خيالت راحت من خيلى دلم روشنه ان شاءالله نتيجه ميگيرى 

تازه سر يكسال كه باردار نشدى بايد ميرفتى مركز نابارورى چون خيلى زودتر به نتيجه ميرسيدى الانم دير نشده ان شاءالله بزودى مياى تاپيك باردارى ميزنى فقط خدايى منو يادت نره صدا بزنى هاا😍💐

واست ايت الكرسى خوندم ان شاءالله خوش خبر باشى🤲🏻💐

سلام عزيزم خيالت راحت من خيلى دلم روشنه ان شاءالله نتيجه ميگيرى  تازه سر يكسال كه باردار نشدى ...

ممنونم مهربونم حتما چشم 

خدا خیرت بده 

تو رو خدا منو یادت نره خیلی دعایم کنید 

خیلی محتاجم ب دعا خیلی