2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دندون عقلم داره در میاد و متاسفانه دندون آسیابمو خرابش کرد چون نمیتونم برم پرش کنم فقط دنتافورت میزنم ولی قرص نمیخورم

دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️ 
من دندون عقلم داره در میاد و متاسفانه دندون آسیابمو خرابش کرد چون نمیتونم برم پرش کنم فقط دنتافورت م ...

چند ماهته آخه اینجا خیلیا میگن اصلا نمیشه ژل گذاشت منم فقط و فقط ژل آرومم میکنه البته 1 قطره میزنم، من خودم فکر میکنم اگه ژل نزنم و درد و استرس بکشم بچه بیشتر اذیت میشه یا نه 

هیچ کس تنها نیست، همراه اول😃

یه سری از دکترا هستن که خانم های باردارم ویزیت میکنن

بپرس و جو کن تو شهرتون...

چای تازه دم رو نمک بریز توش بذار خنک بشه بعد تو دهنت قرقره کن بریز بیرون

اگه عفونت داشته باشه دردشو کم میکنه

مادر بودنم را خیلی دوست دارم ❤دلم ضعف میرود برای دنیایی مادری❤دنیایی که متعلق به خودت نیستی❤همه جا حضور کسی را احساس میکنی❤که آنقدر بی پناه است،که فقط آغوش تو آرامش میکند❤آنقدر کوچک است که دست های تو هدایتش میکند❤آنقدر ضعیف است است که شیره ی جان تو پرورشش میدهد❤مادر بودنم را دوست دارم❤چون به بودنم معنا میدهد❤
خواهرم دندونش درد میکرد رف پرش کرد؛ بچش الان دوسالش ماشالله اونقده هم زرنگ وباهوش  

منم امروز زنگ میزنم از متخصص وقت بگیرم برای ویزیت 3 ماه اول دیگه تموم شد دیگه، چقد درد بکشم آخه 

چند ماهته آخه اینجا خیلیا میگن اصلا نمیشه ژل گذاشت منم فقط و فقط ژل آرومم میکنه البته 1 قطره میزنم، ...

من ۷ ماهمه - از ۳ماهگی دندونم خراب شد فقط با ژل آروم میشه - بعدش دهنمو میشورم - قورتش ک نمیدم ضرر داشته باشه - دنتافورت ضرر نداره 

دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️ 
منم امروز زنگ میزنم از متخصص وقت بگیرم برای ویزیت 3 ماه اول دیگه تموم شد دیگه، چقد درد بکشم آخه  ...

اره حتمن برو ، اتفاقن دکترش گفته بود این درد که واسه اعصاب خودتووبچتم ضررداره

من ۷ ماهمه - از ۳ماهگی دندونم خراب شد فقط با ژل آروم میشه - بعدش دهنمو میشورم - قورتش ک نمیدم ضرر دا ...

همه غربالگری هاتم که خوبه خداروشکر 

نگرانیم رفع شد منم از همین میزنم دیگه چاره نداریم که اگه عصب کشی کنم هم میترسم باز مشکلی پیش بیاد 

من الان ۳ ماهه دومم ، دکترم بهم نامه داد که برم دندونامو درست کنم ، گفت اگه عفونت کنه خیلی خطرناکتره 

من که این هفته ایی نوبت دارم ، توکل بر خدا 

خدایا چنان کن که از چیزهای ارزشمند زندگیم ، جانم اولین چیزی باشد که از من میگیری ...