یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزم چون باردار هستی هر چیزی رو استفاده نکن اما میدونم باری خانوما باردار پودر یا خود میخک خوبه رو دندون بذارن سیر و پیاز هم خوبه رو دندون بذارین که موقت دردش آروم بگیره اما تهش باید به دندانپزشک مراجعه کنید چون نمیشه تا ۶ ماه دیگه دندون درد بکشی
عزیز منم هفته پیش دندون درد داشتم.مسکن بخور.روی دندونت کتیرا بزار کم کم باز میشه به دندوپت میچسبه عفونتشم میکشه.ولی حتما دکتر برو.من تو بارداریم کشیدم دندون.پر هم کردم ولی عصب کشی رو نمیدونم.چوب زنجبیل هم اگه داری بزار لا دندونات اروم فشار بده دردش ساکت میشه
چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....