2777
2789
عنوان

به دادم برسید دندون درد منو کشت ،

2706 بازدید | 32 پست

هفته 12 تموم شده هفته 13 هستم ینی 3 ماه و 1 هفته، میشه برم دندونمو عصب کشی کنم؟ 

الانم میخوام دنتا ژل بزارم روش میشه؟ فعلا فلفل سیاه گذاشتم میسوزم 

هیچ کس تنها نیست، همراه اول😃
کمپرس یخ بذار رو صورتت  همین امروز با پزشک زنانت صحبت کنن ... اجازه داد ... حتما برو دندون پزش ...

امروز وقت غربالگری دارم، فردا آزمایش میرم، دکترم روز های زوج هست فقط 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم چون باردار هستی هر چیزی رو استفاده نکن اما می‌دونم باری خانوما باردار  پودر یا خود میخک خوبه رو دندون بذارن سیر و پیاز هم خوبه رو دندون بذارین که موقت دردش آروم بگیره اما تهش باید به دندانپزشک مراجعه کنید چون نمیشه تا ۶ ماه دیگه دندون درد بکشی

امروز وقت غربالگری دارم، فردا آزمایش میرم، دکترم روز های زوج هست فقط 

من کمپرس یخ میذاشتم رو صورتم ... دردش کم میشد 

اولین تاپیک من دندون درد در بارداریه ... 

دوستان چیرای مختلفی نوشتن 

ولی کمپرس یخ ب من فقط ج میداد

خداوندا ب خاطر همه داشته ها و نداشته ها شکرت 😇

عزیز منم هفته پیش دندون درد داشتم.مسکن بخور.روی دندونت کتیرا بزار کم کم باز میشه به دندوپت میچسبه عفونتشم میکشه.ولی حتما دکتر برو.من تو بارداریم کشیدم دندون.پر هم کردم ولی عصب کشی رو نمیدونم.چوب زنجبیل هم اگه داری بزار لا دندونات اروم فشار بده دردش ساکت میشه

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

نمک و نعنا بزار....میخک روش بزار

عمه شوهرم دندون درد داشتنی ، لوبیا سفید رو میکوبید قشنگ پودرش رو میذاشت رو دندونش میگه آروم میکنه ، میخوای امتحان کن

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
عزیز منم هفته پیش دندون درد داشتم.مسکن بخور.روی دندونت کتیرا بزار کم کم باز میشه به دندوپت میچسبه عف ...

آخه کشیدن نیست یه ذره سوراخ داره دقیقا لای دندونم پوسیده 

نمک و نعنا بزار....میخک روش بزار عمه شوهرم دندون درد داشتنی ، لوبیا سفید رو میکوبید قشنگ پودرش رو م ...

باشه حتما، عطاری باز بشه میرم میخک و کتیرا و... میخرم میارم تقریبا هر ماه یکی دوبار دردش میگیره 

من میذاشتم بی حس میکرد گلم  دندون عقلم گرفته بود ...یکی دو ماه اخر بودم میذاشتم رو صورتم

وای خدایا، آخه وقتی بستنی چیز سرد میخورم میخوره بهش جونم درمیاد چطوری این کارو کردی 😭