(((((📚🪞🤍روان شناس هستم🫂👩⚕️🦋))))) به دوستان نی نی سایت مشاوره داده میشود😉😍 بالاخره بعد از بیشتر از دو سال انتظار به ارزوم رسیدم خدایا صد هزار بار شکرت ۱۴ محرم . اول شهریور بی بی چک و ازمایشم مثبت شد خدایا به حق حسین نی نی ام سالم و سلامت بیاد بغلم و انشالله همه ی منتظرا صاحب اولاد شن دعا کنید لطفا سالم و سلامت دنیا اومدن نی نی ام 😍🥰 💚♡سخت معتقدم به جمله ی توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتما♡💚زندگی باید کرد... و به کوتاهی آن لحظه ی شادی که گذشت غصه هم میگذرد پس به تن لحظه ی خود جامه اندوه مپوشان هرگز 😢🚫همیشه با خدا معامله کن اینجوری هم قشنگ تره و هم ارامشت بیشتره هر کاری میکنی نیتت خدایی باشه نه به خاطر آدما💋❤خدایا خودت بساز تو بسازی قشنگ تره❤
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
(سرکتاب ۲۰تومن)(*فال تارو ت تک نیت۱۵*)(فال و ر ق)۲۰ تو من لعنت به منوعشق تووعده هایت،لعنت به منه بیشرف مانده به پایت(: 🖤🥀اونایی که تو اوج دوستت داشتن یهو ولت میکنن میرن💔 باید بهشون گفت:آمدی جانم به قربانت ولی درغیبتت یک نفر آمد که حال کل دنیای من است😅😍😉یه دختراسفندماهی:که توزندگیش خیلی ضربه خوردع💔اما هنوزم محکمه خیلی محکم.......هیچ موقع یادم نمیرع من عاشق داییم بودم همیشه باهم بودیم پیش هم بودیم😂اما ازش بد ضربه ای خورد دایی ک به بچه خواهرش چشم داشت خنده دارع نه🤔😅هیچموقع نمییبخشمش ،هیچ موقع یادم نمیره🙄شاید بگم به همه فراموش کردم خاطرات بدمواما ن مگ میشه فراموش کرد🤔🤔 اگ امضاموخوندی واسم دعاکنید حال دلم حال روحم خوب بشع،❤اینم یادتون نره من حس ششممیم همون مونا(*ثابق*)❤سرکتاب(۲۰تومن)
سلام من محدثم ۲۳سالم هست و ی دختر فروردینی خیلی بااحساسم من ی خانم هنرمندم مدرک صنایع دستی میناکاری سفال و مدرک صنایع دستی گوهر تراشی دارم و همچنین کارافرینم هستم ی ادم کاملا ورزشی وباحالم 😂 هستم من ب خودم خیلی میرسم سعی میکنم دندونامو خیلی خوب نگه دارم بنظرم شخصیت ادما ب دندوناشونه 😁ادمی ک ی عالمه طلاداره اما دندون سالم نداره کلا عمرش اشتباه زندگی کرده در کل همه چی اوکیه فقط منتظرم بتونم برم دانشگاه همین اخرین ارزومه
سلام من محدثم ۲۳سالم هست و ی دختر فروردینی خیلی بااحساسم من ی خانم هنرمندم مدرک صنایع دستی میناکاری سفال و مدرک صنایع دستی گوهر تراشی دارم و همچنین کارافرینم هستم ی ادم کاملا ورزشی وباحالم 😂 هستم من ب خودم خیلی میرسم سعی میکنم دندونامو خیلی خوب نگه دارم بنظرم شخصیت ادما ب دندوناشونه 😁ادمی ک ی عالمه طلاداره اما دندون سالم نداره کلا عمرش اشتباه زندگی کرده در کل همه چی اوکیه فقط منتظرم بتونم برم دانشگاه همین اخرین ارزومه