2777
2789

سلام خانوما من بچم یبوست داشت همه شیر خشک هارو امتحان کردیم به دستور دکتر ولی جواب نداده ببلاک کامفورت اپتامیل یک نان یک گیگوز همشون یبوست می‌گرفت الان دکتر بهش اپتامیل پپتی جونیور داده اگزما ندارن یعنی همون دونه و اینا ولی رفلاکس خفیف داره 

به نظرتون این شیرخشک به بچه من ربط داره یعنی کمکش می‌کنه واس یبوست بخدا دیونه شدم دارم از ناراحتی میمیرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شیر خشک که به خودیه خود مدفوعشونو سفت میکنه باید از یه مارک شیرخشک بدی چند روز که عادت کنه شکمش کارم ...

هر کدوم دو هفته یا بیشتر دادم ولی وقتی مدفوعش سفت و گلوله آیی هست و جیغ میزنه موقع دفع در حدی ک نفسش می‌ره یعنی بهش نساخته دیگه بخدا خودمم دیونه شدم دارم میمیرم از ناراحتی

منم پسرم یبوست داشت اونقدر زور میزد و صدا درمیاورد که من میترسیدم طوریش شه  اونقدر شیرخشکش رو عوض کردم اما هیچ فرقی نمیکرد گاهی وقتا هم شیرش رو بالا میاورد .وسواس شیرخشک گرفته بودم اونقدر تحقیق کردم در نهایت فهمیدم به شیر ربط نداره .من نصف قاشق چایخوری به توصیه ی دکتر روغن زیتون میدادم و دفع میکرد. بعدا خودد به خود خوب شد حتی یه مدت شیرش رو کمی رقیق تر میگرفتم

اتل متل توتوله
دوماه هست هنوز آهن نمیخوره بخدا دیگ‌ بریدم بچم جیغ میمزه موقع دفع

الهی بگردممم 

روش های سنتی رو امتحان نکردی؟؟؟ 

ترنجبین خوبه، با روغن زیتون هم هر روز مقعدشو چرب کن 

‌‌‌خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم❤
منم پسرم یبوست داشت اونقدر زور میزد و صدا درمیاورد که من میترسیدم طوریش شه  اونقدر شیرخشکش رو ع ...

من میترسم مشکلی داشته باشه آخه من بچم ۷۰روزه هست روغن زیتون نمیتونم بدم بهش میگن باید آزمایش های مختلف بده

دخترم ۷۰ روزه هست سنش کم نیست چقدر باید بدم؟ تو شیرش بریزم

میتونی خالی بده عزیزم روغن زیتون شفاست ،با قاشق کوچولو بهش بده ،اون خانم ریخته بود تو شیر خشکش،اونم کوچولوبود،روغن زیتون خوب پیداکن خودتم بخور به نی نیم بده