من تازه نامزد کردم اومدم شهر نامزدم خونشون هستم البته ما فامیلیم،ما تو شهرستان شوهرم،ی خونه داریم ،من و خواهر کوچیکم اومدیم خونشون یک هفته دیگ خانوادم میان خونه ی اینجا،برم سر اصل مطلب،اینا خیلی خانواده خوبی هستن خیلی مهربونن و خواهر ندارم سه چهارتا برادرن من واقعا بهشون محبت میکنم احترام میزارم امروز قرار بود با نامزدم بریم بیرون خواهر کوچیکمم همرامون بود ب برادرشوهرم گفتم اونن بیاد همرامون ولی وسط راه خسته شدگفت تو گفتب زود میریم خونه چرا دیر شد من میخوام برم جایی من باهاش شوخی کردم واسش وسیله گرفتم هی صداش کردم ولی اصلا جوابمو نداداصلا جوابمو نداد رسیدیم خونه دستم پره وسیله بود گفتم کمکم میکنی گوش نداد رفتهمه وسیله هارو خودم بردم بالا خیلی بهم بی احترامی کرد رقتم خونه دیدم هیچکی نیست شوهرم رفته بود مغازع،من رفتم بالا دیدم پدرشوهرم بیرون داداشاش همه بیروت مادرشوهرم هم خونه جاریش بود من یک ساعت تنها نشستم😔 درصورتی ک اولین روزی بود ک رسیدم ولی اصلا توجه نداشتن بهم،قرار بود ی کیک بگیرم تولد پدرشوهرم برگزار کنم چون ماه پیش تولدشون بود و من نبودم گفتم امشب بگیرم کادو بدم دیدم سوم امامه کیک ک نشد ولی کادو از قبل اماپه کردم فقط هیمطنوری خواستم بهش بدم ولی اینا اصلا هیچی نگفتن مهم نبود براشون منم ناراحت شدم خیلی انگار عادی شد برلشوت بخدا من خیلی دوسشون دارم ولی هر کس ب نوبه ای داره بد رفتار میکنه،دلم میخواد برم خونه خودمون ک چند دیقه فاصله داره ولی نمیزارن برم میگن تنها بری چیکار ولی میخوام فرار کنم تا خانوادمبیان😔 گفتم ب ابجی کوچیکم بگم گریه کنه😅 ب بهونه اون برم
بنظرم اشتباه کردی رفتی خونشون موندی باید صبر میکردی همراه خانوادت میومدی خواهرت هم نمیبردی اونجا
دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعهای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ
اولین اشتباهت اینخ ک آبجیتو بردی و وقتی میحوای بری بیرون همه رو باخودت میبری ینی چی اخه بعدم وقتی خو ...
اخه خونه خالمه خودشون زنگ میزدن گفتن ابجیمو بیارم،دیگ چون بچس ۱۳سالشع من رفام بیرون نمیخواستم پیش دو سه تا پسر تنها باسع بردمش بیرون 😔 خونمونم نمیزارن برم میگن تنهایی کجا بری همینجا بمون ولی دلم میخواد برم حاضرم تنها باشم ولی بی احترامی نشه،نمیدونم ب چ بهونه ای برم
خودشون دعوتت کردن که بری بمونی؟ نامزد یعنی عقد؟ بنظرم اشتباه کردی رفتی خونشون موندی باید صبر ...
اره دعوتم کردن،ما خودمون اینجا خونه داریم دوس دارم برم خونمون ولی نمیزارن نمیدونم ب چ بهونه ای برم،ابجیم هم واقعااااا پشیمونم ولی هیچ کار نمیتونم بکنم دیگ
اره دعوتم کردن،ما خودمون اینجا خونه داریم دوس دارم برم خونمون ولی نمیزارن نمیدونم ب چ بهونه ای برم،ا ...
وا مگه دیونن از یه طرف نمیزارن از یه طرف شام هم بهت ندادن...
ببین فردا رو مهلت بده اگه رفتارشون درست حسابی بود فقط فردا رو بمون بعدش یه بهونه خوب جور کن برو خونه نامزدت هم اگه عقد نیستید اصلاا تو خونه راه نده
دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعهای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ