2777
2789
عنوان

یه سوال از متاهلا

| مشاهده متن کامل بحث + 413 بازدید | 35 پست
اصلا هم نگذشته همیشه باید برای شوهر یه دختر۱۸ساله لوس و جذاب و نازنازی باشی. البته گاهی هم یه خ ...

باور کن همه شو انجام میدم 

از اول عروسیمون می پرم جلوش وقتی از سرکار میاد اما هیچ وقت یاد نگرفت . اولا وقتی ناراحت میشدم دست و پاشو گم میکرد 

الان ولی سر همه چی پرخاشگ ی میکنه و اعتراض میکنم میگه همینی که هست

وقتی یاد حرفاش میفتم میگم خدایا شکرت چه دل بزرگی دارم من که اینارو تحمل کردم

دیگه دوسش ندارم چون به خواستام اهمیت نمیده

خدایا اونی رو که بی ارزشم کرد رو نمیبخشمش 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کسی تانخوادعین خیالش به این چیزانیست شوهرمن سه ماه سه ماه بچه روبذارم وسط یک کلمه نمیگه چرا اینجورمی ...

ی چیزی میگی از ازدواج بیشتر میترسونین

رویاها قشنگ میشن ❣وقتی هدف ❣رسیدن به تو باشه ...❣

بچه  ها یه سوال.شوهرمن ازپوست سفیدخوشش میاد منم سبزم آیا اگه ازاین کرمهای روشن کننه پوست بزنم خوبه هیچ وقت سمتم نمیادمیخوام به خودم برسم

درخواست دوستی آقایون ممنوع🙏🚫❌
عزیزم تجربه من اینه که کلا وقتی از آدما دوری کنی به راحتی میان سمتت یه مدت ولش کن...به خودت برس ارزش ...

قبلنا آویزون میشدم الان ولی دیگه ولش کردم ۳ روزه که محلش نمیذارم . اونم انگار از خداشه

شخصیتش میدونی جطوره شدیدا مغرور و بی احساس

عمرا اگه بیاد 

ی چیزی میگی از ازدواج بیشتر میترسونین

نه عزیزم بحث ترس نیست مرداباهم فرق میکنن یکی مثل شوهرمن که ازمن فرارمیکنه اصلا به نظافتش نمیرسه ولی من هروزحمام بوی خوب ولی آرایش نمیکنم

درخواست دوستی آقایون ممنوع🙏🚫❌
بهش بگو نیاز زن که باید تامین بشه

بهش میگم بدتر کوچیکم میکنه میگه ببخش دیگه وسط این همه فشار زندگی نمیتونم توجه کنم دلت خوشه ها ازین حزفا