2777
2789

خوب بود تا وقتی میتونستی ناشناس باشی که بتونی درددلها و افکارت رو راحت بیان کنی.

ولی وقتی سریع شناسایی میشی، تاپیکهات رو نمیتونی خودت پاک کنی، کلی کاربر خاموش فضول رصدت میکنن، کلی از کاربرها زیر سن قانونی هستن یا جنسیتشون اونی نیست که ادعا میکنن، میفهمی اینجا خیلی بده.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تنها چیزی ک میدونم اینه ک اینجا هیچکس قدش زیر۱۷۵ نیست و اکثرا شبیه هانده ارچلن(خودم قیافه هانده رو دوس ندارم اما جز زنان زیبای ترکیه س)

من همیشه با حرف همه موافقم چون این تنها راهیه ک میتونم ساکتشون کنم،تا دیگه حرفشونو ادامه ندن😏

عالیه ،از این لحاظ که میتونی با خانمایی که ازت بزرگ ترن یا کوچیک تر ،از فرهنگ های مختلف ،با تجربه های مختلف و...در ارتباط باشی 

کمک بگیری 

بخندی،   

(و جای بهتری میشد اگه مردا نبودن توش اصلا )

به نظرم بده 

مثن یه نفر میاد تاپیک راجب شوهرش میزنه بعد بقیه یجوری فتنه میکنن که نگم و نپرس😑😂

خیلی تاپیکا، بقیه هیچ اطلاعاتی ندارن هیچ تجربه ای ندارن چهار تا کتاب نخوندن میان یه نظرایی میدن که جو بدتر میشه..

این خوبع که افراد زیادی با تفکرات مختلفی یه جا باشن و نظراتشون رو بگن ولی بعضی وقتا اون قدرا هم خوب نیس..

:)

بستگی به نوع نگاه و نوع استفاده داره 

هم میتونه مضر باشه اگر آدمی که وارد میشه هنوز شخصیت محکمی نداشته باشه و با دیدن هر سبک زندگی بخواد با زندگی خودش مقایسه کنه و بشه بلای جون زندگیش مثلا خیانت شوهر بقیه را ربط بده به شوهر خودش یا الکی بهونه گیری کنه و... 

میتونه هم مفید باشه چون بلاخره افرادی هستن که عاقلانه و پخته نظر میدن یا تاپیکهایی هست که نکاتی را گوشزد میکنن یا اطلاعات عمومی میدن

خلاصه که هرچیزی بستگی به خود آدم داره

من یک مادرم، مادری بدون زایمان اما عاشق فرزندانم. حس شیرین مادریم را با هیچ لذتی تغییر نخواهم داد.     

تنها جاییه که تنهایام پر میشه

درکم میکنن

با اطرافم زمین تا اسمون فرق داره

با اینکه اصلا اینجا مثله کاربرای خاص طرفدار ندارم ولی من اینجا طرفداره خیلیا هستم🙃💔

برای خودت ارزش قائل باش تو لایق بهترین‌ها هستی
تنها جاییه که تنهایام پر میشه درکم میکنن با اطرافم زمین تا اسمون فرق داره با اینکه اصلا اینجا مثل ...

اوخی 😄

من همیشه با حرف همه موافقم چون این تنها راهیه ک میتونم ساکتشون کنم،تا دیگه حرفشونو ادامه ندن😏