__کلئوپاترا__ مدیر عضویت: 1397/03/28 تعداد پست: 7153 عنوان عجیب ترین درخواست شوهرتون چی بوده تا الان؟! | مشاهده متن کامل بحث + 1586 بازدید | 28 پست سلام یکی از دوستام برام درد دل کرد و گفت شوهرش گفته بیا طلاهاتو بفروش به خواهرم کمک کنیم بدهی داره، دوستم میگه من برای زندگیمون همه کاری میکنم ولی خدایی برای زندگی یکی دیگه نمیتونم. نمیدونه چرا شوهرش همچین توقع و درخواستی ازش داره!! و باید چکار کنه😐شما چه تجربه مشابهی داشتید و چکار کردید؟!!! دنیام=شوهرم+دخترم 1400/05/31 | 00:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
__کلئوپاترا__ مدیر استارتر عضویت: 1397/03/28 تعداد پست: 7153 حالا من میگم بیا از مامانت طلاهاشو قرض کنیم به نرخ روز میخریم همون گرم میدیم میگه نه ابدا ... قبول نکرده، ولی میگه اینکه چنین چیزی رو مطرح کرده برام عجیبه چون اونقدرها تحت فشار نیستن و میتونن خودشون جور کنن دنیام=شوهرم+دخترم
mayapanahi عضویت: 1397/03/15 تعداد پست: 7876 یکبار برای همیشه تموم کنید، چون واقعا سخته تکرارش هربار حرف میزنم و قانع میشهولی دوباره میگه برو خودتو بازخرید کن😂 دیگه عادت کردم به هر هفته ریپیت کردنش Second Baby is loading 👶🏻
__کلئوپاترا__ مدیر استارتر عضویت: 1397/03/28 تعداد پست: 7153 بدبختی اینه دوست پسرم ندارم. کلا با سینگلی خوشم. عزیزم😘 دنیام=شوهرم+دخترم
ماهتابانمممم عضویت: 1400/04/13 تعداد پست: 4232 قبول نکرده، ولی میگه اینکه چنین چیزی رو مطرح کرده برام عجیبه چون اونقدرها تحت فشار نیستن و میتونن خو ... آره عجیبه کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم میره...تویادت میره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره🤭🤭😂😂😂😂😂🤭🤭
ژیناگلمن عضویت: 1398/12/13 تعداد پست: 205861 خوبه که😂 ار وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:) هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم https://t.me/Hich_zh
__کلئوپاترا__ مدیر استارتر عضویت: 1397/03/28 تعداد پست: 7153 بریم کویت واسه زندگی خیلی عجیب نیست، من اگر فرصت مناسبی باشه حتما میرم ،بخاطر آینده بچه ها عالیه دنیام=شوهرم+دخترم
الهامممممممممممممممم عضویت: 1400/04/21 تعداد پست: 1340 خانواده هامون چی؟ بابا میاید سر میزنید دیگه از ایران خراب شده هزاران بار بهتره شرایطش خواهر. برادر . دوست گرامی با لایک نکردن خود باشعور بودن خود را میرسانید . با تشکر . لایک نکن حتی به غلط💜💜💜💜
__کلئوپاترا__ مدیر استارتر عضویت: 1397/03/28 تعداد پست: 7153 خيلى اصرار داره برام لاك بزنه 😂 🤣🤣🤣فانتزیشه حتما دنیام=شوهرم+دخترم
__کلئوپاترا__ مدیر استارتر عضویت: 1397/03/28 تعداد پست: 7153 وا منم طلا هام رو فروختم دادم پدر شوهرم خیلی عجیب نیست که ببین اگر طرف راهی نداشته باشه بله ولی مورد ایشون جوریه که مثلا ماشین دارن خب میتونن بفروشن، شوهرش میگه تو که استفاده نمیکنی بفروش کار اینا راه بیوفته😒 دنیام=شوهرم+دخترم
__کلئوپاترا__ مدیر استارتر عضویت: 1397/03/28 تعداد پست: 7153 هربار حرف میزنم و قانع میشه ولی دوباره میگه برو خودتو بازخرید کن 😂 دیگه عادت کردم به هر هفته ریپی ... پس بیخیالی طی کن عزیزم، کارتو ادامه بده دنیام=شوهرم+دخترم
__کلئوپاترا__ مدیر استارتر عضویت: 1397/03/28 تعداد پست: 7153 خانواده هامون چی؟ خوبی کشورهای خلیج اینه که نزدیکه من خودم فرصت مهاجرت به استرالیا داشتم بخاطر دوری نرفتم و الان بشدت پشیمونم. دنیام=شوهرم+دخترم
گلشهر۲ عضویت: 1399/05/22 تعداد پست: 5572 ببین اگر طرف راهی نداشته باشه بله ولی مورد ایشون جوریه که مثلا ماشین دارن خب میتونن بفروشن، شوهرش می ... دیگه خودش میدونه من برا خدا دادم ، خدا هم بی جواب نزاشت