2777
2789

امشب خواهر برادرش اومدن خونه مادرشون،ما هم ک بالا سرشونیم رفتیم خرید واسه خونه برگشتیم گفت مامانم فلافل درست کرده نمیای بریم؟گفتم نه (چون اجیم پیشمه ۱۲ سالشه دوس ندارم ببرمش اونجا مخصوصا تو این اوضاع کرونا)گفت پس من میرم میخورم بعد فلافلاتونو سرخ میکنم میارم چون نمیتونم اون همه ساندویچو بیارم بالا!منم بهم برخورد گفتم خب نمیخواد بیاری خودم یه چیزی درست میکنم میخوریم گفت هر طور راحتی!با اینکه میدونه من فلافل مادرشوهرمو دوس دارم،یکم بعدش جاریم یه سر اومد پیشم بهم گفت مادر شوهرم میخواست فلافل بده شوهرم بیاره بالا اون قبول نکرده،نمیدونم ولی یکم ناراحتم از دستش☹️حس میکنم اصلااا درکم نمیکنه و پشتم نیست همش یه گاردی نسبت بهم داره تو همه مسائل فکر میکنم غریبم

خب گفتی نمیخواد بیاری چیکار کنه عزیزم؟!

😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقه‌ام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.