2777
2789
عنوان

یه سوال دارم خانما

112 بازدید | 12 پست

سلام دوستان.

من بعد از پریودم هر دوره حالم خیلی بد میشه.

یه نفر گفت دارو تقویتی بزن.

شماها تجربه دارید چه دارویی خوبه؟

الان دارم میمیرم یه پتو کشیدم روم و دراز کشیدم

نروبین 

باورم نمیشه اسم کاربریمو ساسا جون میخونید!!!!!!!!!!!!!!!چرا اخه! عزیزان  سَه سَه جون!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ترجیععععع میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل!!!!!!! ترجیع میدم ترجیح و ترجیع بنویسم دوست عزیز مگر نه اندازه یه ترجیح سواد دارم😂😂😂😂

آمپول نروبیین تقویتی

به دارو خونه بگی بهت میده

نمیدونم درست نوشتم یا نه

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س  ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اثری داره؟ یه دونه اش کافیه؟

هفته ای یکی بزن....فقط خارجیش باشه

باورم نمیشه اسم کاربریمو ساسا جون میخونید!!!!!!!!!!!!!!!چرا اخه! عزیزان  سَه سَه جون!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ترجیععععع میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل!!!!!!! ترجیع میدم ترجیح و ترجیع بنویسم دوست عزیز مگر نه اندازه یه ترجیح سواد دارم😂😂😂😂
آهان مرسی لطف کردید.

خواهش میکنم فقط خارجیش سخت گیر میاد...نبود بتونی مال شرکت اکتوور و پیدا کنی خوبه....

آهان. یه دونه بسه؟

آره 

اگ میخای بیشتر بگیری از داروخونه بپرس که چند روز باید فاصله بین آمپول ها باشه

اونا بهتر راهنماییت میکنن عزیزم

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س  ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403