nnafasjooon مدیر عضویت: 1400/01/27 تعداد پست: 2210 عنوان بیاید😭😭😭 | مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 19 پست بچه ها من با تقریباً 22روز تاخیر با آمپول پروژسترون پریودشدم دیشب پریود شدم حجم خون ریزیم خیلییییی کمه رنگشم قرمز روشن نیست تیرست قهوه ایه😭😭😭😭توروخدا کسی چیزی میدونه راهنمایی کنه😭😭 تمام غصه های دنیارا میشه با یک جمله تحمل کرد(خدایا میدانم که میبینی) 😢 میشه برای حاجتم یک صلوات بفرستی🤲🏻 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 1400/05/30 | 23:35 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nnafasjooon مدیر استارتر عضویت: 1400/01/27 تعداد پست: 2210 منظورم رنگ تیره ش بود. اصلا به رنگش کاری ندارم حجمش خیلیییی کم شده تمام غصه های دنیارا میشه با یک جمله تحمل کرد(خدایا میدانم که میبینی) 😢 میشه برای حاجتم یک صلوات بفرستی🤲🏻 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
_wtf_ عضویت: 1400/05/11 تعداد پست: 8099 تاپیک بی بی چکمو ببین مال همین ماهه😔 آخه من از خرداد پریود نمیشدم، ۱۳تیر آزمایش خون دادم منفی بود، یک بود بتابعد ۲۶تیر پروژسترون زدم، هرچی وایسادم پریود نشدم، روز ۱۵ بعد آمپول، دکترم گف آزمایش خون بده، ۱۱مرداد آزمایش بارداری دادم و در کمال تعجب باردار بودم😳😳😳😅 !WTF : Wow That's Fantastic
nnafasjooon مدیر استارتر عضویت: 1400/01/27 تعداد پست: 2210 آخه من از خرداد پریود نمیشدم، ۱۳تیر آزمایش خون دادم منفی بود، یک بود بتا بعد ۲۶تیر پروژسترون زدم، ه ... خب تو پریود نشدی اما من پریود شدم تمام غصه های دنیارا میشه با یک جمله تحمل کرد(خدایا میدانم که میبینی) 😢 میشه برای حاجتم یک صلوات بفرستی🤲🏻 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
_wtf_ عضویت: 1400/05/11 تعداد پست: 8099 خب تو پریود نشدی اما من پریود شدم خب شاید وقتی انقد خون کمه لک بینی باشه !WTF : Wow That's Fantastic
nnafasjooon مدیر استارتر عضویت: 1400/01/27 تعداد پست: 2210 خب شاید وقتی انقد خون کمه لک بینی باشه نه لک بینی نیست خونریزیه اما خیلی کمه😢 تمام غصه های دنیارا میشه با یک جمله تحمل کرد(خدایا میدانم که میبینی) 😢 میشه برای حاجتم یک صلوات بفرستی🤲🏻 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم