2777
2789
عنوان

کیسه آبم😭😭😭

233 بازدید | 18 پست

سلام بچه ها من امروز بعد از ظهر ترشح لزج بی رنگ داشتم بعد نیم یهو انگار یه چیزی شبیه آب اومد من ترسیدم زود رفتم بیمارستان رفتم سونو دادم گفت مقدار مایع امنیوتیک طبیعیه بیمارستان گفت برو خونه استراحت کن الان باز یکم موقع راه رفتن ترشح اومد چیکار کنم خیلی میترسم

چند وقتته؟

مامان ماهلین😘.       انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏.      ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده‌ایم ...️️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند هفته هستی؟ تست نشتی کیسه آب ندادی؟ اگه ندادی حتما برو بده چون ممکنه نشتی باشه خدانکرده و سونو نشون نده فعلا

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان
29هفته و5روز

برو یه به بار . دیگه کیسه ابتو چک کنن،تکون نخور زیاد

مامان ماهلین😘.       انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏.      ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده‌ایم ...️️
چند هفته هستی؟ تست نشتی کیسه آب ندادی؟ اگه ندادی حتما برو بده چون ممکنه نشتی باشه خدانکرده و سونو نش ...

نمیدونم بخدا بیمارستان گفت برو استراحت کن اگه دوباره حس کردی بیا بیمارستان

نه فقط معاینه کرد گفت دهانه رحم بستست

عزیزم مجدد برو بگو تست نشتی کیسه آب بگیرن ازت تا اون موقع هم فعالیت نداشته باش

صبر اوج احترام به حکمت خداوند است💗💗💗الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم...

شایدنشتی داره کیسه ابت درازبکش مایعات زیاد بخور اگه ادامه داشت برودکتر اونجا خیلی بهتره

من به اندازه ی غم های دلمپیرشدم...ازتظاهربه جوان بودن خود سیرشدم....غم که از حدبگذرد دل حس پیری میکند...سن هرکس را جنس غمش اندازه گیری میکند