2777
2789

برا اختصاصی =زبان اختصاصی (۵۰۴ واژه ، گرامر تحصصی شهاب اناری )

برا عمومی =عربی، معارف، ادبیات ، زبان عمومی 

همه کتابای شهاب اناری بگیر خیلی عالیه

░▒▓█ﮔﻔﺘﯽ ﮐﻪ ﻭﺻﻠﺖ ﻣﯿﺪﻫﻢ.ﺟﺎﻡ ﺍﻟﺴﺘﺖ ﻣﯿﺪﻫﻢﮔﻔﺘﻢ ﻣﺮﺍ ﺩﺭﻣﺎﻥ ﺑﺪﻩ، ﮔﻔﺘﯽ ﭼﻮ ﺭﺳﺘﯽ ﻣﯿﺪﻫﻢ♛ █▓▒░

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی عزیزم😍شما خودت کنکور چی دادی؟؟

خواهش، من اجربی بودم کنکور سراسری زبان شرکت کردم، الان فارغ‌التحصیل مترجمی شدم.

░▒▓█ﮔﻔﺘﯽ ﮐﻪ ﻭﺻﻠﺖ ﻣﯿﺪﻫﻢ.ﺟﺎﻡ ﺍﻟﺴﺘﺖ ﻣﯿﺪﻫﻢﮔﻔﺘﻢ ﻣﺮﺍ ﺩﺭﻣﺎﻥ ﺑﺪﻩ، ﮔﻔﺘﯽ ﭼﻮ ﺭﺳﺘﯽ ﻣﯿﺪﻫﻢ♛ █▓▒░
۵۰۴ واژه اسم کتاب اناری هست؟ یعنی موقع خرید باید بگیم اینو بده؟

نه عزیزم ! یه کتابی هست که ۴۲ تا فصل داره هر فصل ۱۲ تا واژه پرکاربرد داره،که در مجموع میشه ۵۰۴ تا لغت‌ 

وقت خرید بگو‌کتاب ۵۰۴ میخام

خیلی سخت بود؟اگر اشکالی نداره میشه رتبه تو بگی؟

نه زیاد سخت نبود، من ۱۰۰۰منطقه ۳ شدم 

نه زیاد سخت نبود، من ۱۰۰۰منطقه ۳ شدم 

مرسی عزیزم❤️ولی من خیلی عاشق زبانم از یازده سالگی کلاس زبان میرم و خیلی کتاب زبان می خونم خودم دوست دارم کنکور زبان بدم ولی خانوادم میگن کنکور انسانی بده😑😑

نه عزیزم ! یه کتابی هست که ۴۲ تا فصل داره هر فصل ۱۲ تا واژه پرکاربرد داره،که در مجموع میشه ۵۰۴ ...

ممنون گلم

تبریک میگم بهتون فارغ التحصیل زبان شدی

محبت میکنی بهم درمورد کنکور زبان کمک کنی؟ 

انشاااا میخوام زبان شرکت کنم

بعداز سالها فاصله از کنکور

مرسی عزیزم❤️ولی من خیلی عاشق زبانم از یازده سالگی کلاس زبان میرم و خیلی کتاب زبان می خونم خودم دوست ...

هر دو رو شرکت کن! 

ممنون گلم تبریک میگم بهتون فارغ التحصیل زبان شدی محبت میکنی بهم درمورد کنکور زبان کمک کنی؟  ...

راستش من ۴ سال قبل شرکت کردم و الان از سطح سوالات و منابع زیاد مطلع نیستم. ولی خب چیزایی که بهم کمک کردن اینجا کامنت گذاشتم.