2777
2789
عنوان

خیلی چشم میخورم😔

375 بازدید | 34 پست

قرار بود امسال عروسی کنیم همه چی اوکی بود تا اینکه من رفتم به همه گفتم یه ماه نشد نامزدم کل داراییش که برا عروسیمون جمع کرده بود سر یه قضیه ای مجبور شد همشو بده همش فکر میکنم تقصیر منه رفتم به همه گفتم چشم خوردیم و با این اوضاع کرونا که کسب و کارا افتضاحه فکر نکنم حالا حالاها بتونیم عروسی بگیریم خیلی ناراحتم سر این موضوع احساس میکنم یکی جادوم کرده همه به رابطه منو نامزدم حسودی میکنن برام دعا کنین زودتر بتونم برم سرخونه زندگیم افسردگی گرفتم یک ساله وضعم همینه همشم با نامزدم سر این موضوع بحث میکنیم من همش ناراحتش میکنم میگم عرضه نداری و فلان

#خدایا_شکرت تو تنها کسی هستی که هیچوقت من رو یادش نمیره...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینا چیه میگین اخه قرن 21 هستیم😕😕نسل این حرفای خرافاتی منقرض شده الکی دلیل اصلیو با گفتن اینکه جادو شدین نپوشونین

شمام کارت حل میشه الکی خودتو درگیر نکن به خودت استرس نده

گریه مکن که سرنوشت... گر مرا از تو جدا کرد... عاقبت دلهای ما، با غم هم آشنا کرد... با غم هم آشنا کرد... 
تا وقتی واسه هر بدبختی و بدبیاری خودتو با جمله «چش خوردیم» قانع میکنی منتظر اتفاق خوب نباش.این خرافا ...

منم بهش اعتقاد نداشتم ولی از یه نفر شنیدم که واقعیه پس چرا هرچی اتفاق بده باید بیوفته برامون 

تا قضیه ای اوکی نشده با هیچکس در موردش حرف نزن انرژی منفی میدن

اره دقیقا همشم میان تیکع میندازن پس کی عروسی میکنین