2777
2789
عنوان

اگه شوهرتون کتکتون بزنه و جمع کنه از خونه بره چکار میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 247 بازدید | 25 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چکار کنم

حداقل کاری که میتونی انجام بدی 

اینه که بری پزشک قانونی 

نذار خانواده ها بفهمن 

پا ترس بذار براش 

بذار بفهمه شجاعی بفهمه چه غلطی کرده 

بعد یه مدت که برگشت به معذرت خواهی برای بخشیدنش شرایط بذار

همینطوری الکی نبخش 

به خاطر کارای نکرده و گناه نداشته همیشه مجبور به عذر خواهی بودم🥺کاربریمو گذاشتم ببخشید که بدبختیم جلو چشمم باشه

ما شرایط زندگی شما رو نمیدونیم و واقعا نمیتونیم کمک زیادی کنیم، نمیدونیم مشکل همسر شما چیه؛ علت رفتارهاش چیه و یه جاهایی اصلا مهارت نداریم، فقط میتونیم یکم درددل خواهرانه با هم بکنیم، که اگر این وسط چیز غلطی نگیم خیلی خوبه، حتما برین مشاور کمک بگیرین، اونم چند تا مشاور رو دقت کنید که نظراتش عاقلانه باشه و درک درستی از خودتون و شرایط بهش بگین، انشاءالله خیر برات پیش بیاد عزیزم

رفتم دوش گرفتم اومدم نهار گذاشتم الان دارن غذا میخورن اما دلم میخوا سه تامون بمیریم و راحت شیم از ای ...

چه راحتی اینجا زجر میکشی اون دنیا هم خدا میفرسته جهنم تصمیم درست برای زندگیت بگیر و بچه هات رو نجات بده سعی کن براشون کاری کنی که زندگی بهتری باهم داشته باشین دنبال راه حل باش مشاور برو با چخد نفر درست و حسابی مشورت کنن ببین با شرایطت چیکار میتونی بکنی

بی نیازم از هر نگاهی جزخدا  ... 😊تنها تکیه گاه زندگیم خداست 💝که اگه روش رو ازم برگردونه با مخ خوردم زمین   تمام امیدم اینه که روزای سختم رو میبینه ،صدا زدنامو ،کمک خواستنامو میشنوه ،شکر کردنامو ،تلاشامو  و...خلاصه حواسش شش دونگ جمعمه 💪همیناس که منو از دستی که موقع غرق شدنم سمتم دراز میشه مطمئن می کنه 🌿.

سلام.خواهش میکنم مراقب روحیه بچه هات باش.میدونم انگیزه نداری اما بخاطر حس مادریت اینکارو بکن.

اصلا توجهی به شوهرت نکن که رفته.مطمئن باش حداکثر چند روز دیگه برمیگرده.

اشتباه کردی ده سال تحمل کردی .دستش عادت کرده به زدنت.

و در آخر خدا نگذره از اونایی که سرمایه ی همچون شماهایی رو با بورس بالا کشیدن

شاید اگه اینقد شوهرت ضرر نمیداد اینقد روانی نمیشد

متاسفم