دوسال تمام نشست پای بورس وکار وزندگی رها کرد حالا تا من یه حرف یه راپیش پاش میزارم جر وبحث راه میندازه دیروزم که طبق اخلاق همیشگیش منو کتک زد و برای اولین بار تمام وسایلاشو جمع کرد ورفت
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
کتک زده و همیشه میزنه باید فکر اساسی درموردش کرد و مشاورهذبرین تا راهکار درست رو بهت بده وگرنه به من باشه که میگم طلاق
بی نیازم از هر نگاهی جزخدا ... 😊تنها تکیه گاه زندگیم خداست 💝که اگه روش رو ازم برگردونه با مخ خوردم زمین تمام امیدم اینه که روزای سختم رو میبینه ،صدا زدنامو ،کمک خواستنامو میشنوه ،شکر کردنامو ،تلاشامو و...خلاصه حواسش شش دونگ جمعمه 💪همیناس که منو از دستی که موقع غرق شدنم سمتم دراز میشه مطمئن می کنه 🌿.
حیف از اون همه محبت و عشق وجونی که به پاش ریختم و نفهمید امروز زده بود به سرم به بچه ها قرص بدم وخودمم بخورم که خوابمون ببره توخواب بمیریم راحت شیم واقعا بد اوردم و بریدم لعنت به این زندگی من
حیف از اون همه محبت و عشق وجونی که به پاش ریختم و نفهمید امروز زده بود به سرم به بچه ها قرص بدم وخود ...
هحچین کاریو نکنیا
بی نیازم از هر نگاهی جزخدا ... 😊تنها تکیه گاه زندگیم خداست 💝که اگه روش رو ازم برگردونه با مخ خوردم زمین تمام امیدم اینه که روزای سختم رو میبینه ،صدا زدنامو ،کمک خواستنامو میشنوه ،شکر کردنامو ،تلاشامو و...خلاصه حواسش شش دونگ جمعمه 💪همیناس که منو از دستی که موقع غرق شدنم سمتم دراز میشه مطمئن می کنه 🌿.
همسر شما نباید اصلا اینکار رو میکرد، ولی شما هم عجولانه و تو خشم و ناراحتی تصمیم نگیر. فکر میکنم گفتین بچه دارین، یکم آرامش خودت رو بدست بیاد، سعی کن یکم آروم بشی، بعد بشین تو آرامش فکر کن، حتما مشاور کمک بگیر، اگر حضوری دسترسی نداری اینجا آنلاین مشاوره میدن https://www.pasokhgoo.ir/