2777
2789

دوسال تمام نشست پای بورس وکار وزندگی رها کرد حالا تا من یه حرف یه راپیش پاش میزارم جر وبحث راه میندازه دیروزم که طبق اخلاق همیشگیش منو کتک زد و برای اولین بار تمام وسایلاشو جمع کرد ورفت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کتک زده و همیشه میزنه باید فکر اساسی درموردش کرد و مشاورهذبرین تا راهکار درست رو بهت بده وگرنه به من باشه که میگم طلاق

بی نیازم از هر نگاهی جزخدا  ... 😊تنها تکیه گاه زندگیم خداست 💝که اگه روش رو ازم برگردونه با مخ خوردم زمین   تمام امیدم اینه که روزای سختم رو میبینه ،صدا زدنامو ،کمک خواستنامو میشنوه ،شکر کردنامو ،تلاشامو  و...خلاصه حواسش شش دونگ جمعمه 💪همیناس که منو از دستی که موقع غرق شدنم سمتم دراز میشه مطمئن می کنه 🌿.

حیف از اون همه محبت و عشق وجونی که به پاش ریختم و نفهمید امروز زده بود به سرم به بچه ها قرص بدم وخودمم بخورم که خوابمون ببره توخواب بمیریم راحت شیم واقعا بد اوردم و بریدم لعنت به این زندگی من

اگه مغز الانمو داشتم چنان پدری ازشدر میوردم که لذت ببره

ولی نکردم

تو مغز داشته باش 

یکاری کن که اجدادش بیاد جلو چشمش

به خاطر کارای نکرده و گناه نداشته همیشه مجبور به عذر خواهی بودم🥺کاربریمو گذاشتم ببخشید که بدبختیم جلو چشمم باشه
حیف از اون همه محبت و عشق وجونی که به پاش ریختم و نفهمید امروز زده بود به سرم به بچه ها قرص بدم وخود ...

هحچین کاریو نکنیا 

بی نیازم از هر نگاهی جزخدا  ... 😊تنها تکیه گاه زندگیم خداست 💝که اگه روش رو ازم برگردونه با مخ خوردم زمین   تمام امیدم اینه که روزای سختم رو میبینه ،صدا زدنامو ،کمک خواستنامو میشنوه ،شکر کردنامو ،تلاشامو  و...خلاصه حواسش شش دونگ جمعمه 💪همیناس که منو از دستی که موقع غرق شدنم سمتم دراز میشه مطمئن می کنه 🌿.
پرونده درست میکنم و قفل در خونه رو عوض میکنم مگه برده ام که منو کتک میزنه؟

من لعنتی یه ادم احساساتی و وابسته به مرد هستم یعنی دوست دارم زندگیمو با عشق ودوست داشتن سپری کنم از تنهای متنفرم

همسر شما نباید اصلا اینکار رو میکرد، ولی شما هم عجولانه و تو خشم و ناراحتی تصمیم نگیر. فکر میکنم گفتین بچه دارین، یکم آرامش خودت رو بدست بیاد، سعی کن یکم آروم بشی، بعد بشین تو آرامش فکر کن، حتما مشاور کمک بگیر، اگر حضوری دسترسی نداری اینجا آنلاین مشاوره میدن
https://www.pasokhgoo.ir/