2777
2789

ماست،

قارچ،

املت،

روغن نباتی زیاد 

قند و شکر زیاد،

عدس،

گشنیز،

بادمجان و

ماهی. غذاهایی هستند که نباید بخورید چون تنبلی تخمدان تشدید میشه. باید تنبلی تخمدان رو درمان کنید استفاده از روغن کتان و یا شبی یک لیوان عرق رازیانه جز زمان پریود بودن موثره استفاده از سیاه دانه نیم کوب به مقدار یک واحد و سه واحد هم عسل به صورت مخلوط شده هم برای درمان تنبلی تخمدان توصیه شده . برای رحم سرد میتونید کمی روغن سیاه دانه یا زیتون به شکم بمالید و با شال ببندید و همینطور میتونید از دمنوش های گرم مثل نعنا یا دارچین و یا آویشن مصرف کنید البته زیاده روی نکنید روزی یک فنجان روزی که دمنوش مصرف نمیکنید میتونید از عسل یا خرما استفاده کنید و همینطور سردی ها رو مثل برنج یا ماست یا نعنا یا زیره یا پونه بخورید تا رحم گرم بشه

لازم نیست حتماً امپراطور داشته باشی ‌ . خودت ملکه باش و به دنیای خودت حکومت کن  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماست، قارچ، املت، روغن نباتی زیاد  قند و شکر زیاد، عدس، گشنیز، بادم ...

من پریودیم تنظیمه ولی رفتم دکتر بهم گفت پلی کیستیک هستم و چندتا کیست ریز دارم ،میخوام اقدام به بارداری کنم خیلی نگرانم چون کلا طبعم هم سرد هست