من یه دوست داشتم خیلی باهم صمیمی بودیم. ثانیه ایی بهم زنگ میزدیم و پیام میدادیم. دوستم با یه آقای زن دار دوست شد خوده دوستمم هم شوهر داره. من با این دوستی مخالف بودم همش میگفتم ولش کن . بخاطر اون خیلی باهم اختلاف داشتیم تا اینکه تو یه ماجرایی زن اون آقا همه چی فهمید زنگ زد به شوهر دوستم همه چی گفت . خلاصه تهش این بود شوهر دوستم شیک گفت رابطه اجتماعیه عامل این اتفاقا هم منم که گفتم پسره لاشیه.دوستمم کلی حرف پشت من به شوهرش زد و باعث شد شوهرش کلی حرف بارم کنه.
خلاصه بعد این ماجرا کلا رابطه من و دوستم تموم شد و من هیچوقت نه بهش پیام دادم نه زنگ زدم و شمارهش به کل از گوشیم پاک کردم. با وجودی که خیلی دوستش اشتم و دارم واقعا برام سخته دوریش ولی شخصیتم مهمتره.
تا چند وقت پیش یهو دیدم دوستم بلاکم کرد گلی تعجب کردم گفتم من که نه بهش پیامی دادم نه چیزی چی شده بعد اومد با اون آقا تو گروه کوهنوردی که من بودم اونجا فهمیدم چرا بلاکم کرد. منم سریع بلاکش کردم. یهویی با اون آقا بهم زد و از گروه زد بیرون و منو آنبلاک کرد دو روز نشد دوباره بلاکم کرد. نمیدونم چرا اینکار کرد همش میگم خوب من چکارم چرا من بلاک و آنبلاک میکنه با اون آقا مشکل داره چرا من بلاک کرد آخهههه. کسی میدونه چرا؟
میتونم امید داشته باشم برگرده؟