2777
2789
عنوان

دوست صمیمیم بلاکم کرده

1860 بازدید | 23 پست

من یه دوست داشتم خیلی باهم صمیمی بودیم. ثانیه ایی بهم زنگ میزدیم و پیام میدادیم. دوستم با یه آقای زن دار دوست شد خوده دوستمم هم شوهر داره. من با این دوستی مخالف بودم همش میگفتم ولش کن . بخاطر اون خیلی باهم اختلاف داشتیم تا اینکه تو یه ماجرایی زن اون آقا همه چی فهمید زنگ زد به شوهر دوستم همه چی گفت . خلاصه تهش این بود شوهر دوستم شیک گفت رابطه اجتماعیه عامل این اتفاقا هم منم که گفتم پسره لاشیه.دوستمم کلی حرف پشت من به شوهرش زد و باعث شد شوهرش کلی حرف بارم کنه.

خلاصه بعد این ماجرا کلا رابطه من و دوستم تموم شد و من هیچوقت نه بهش پیام دادم نه زنگ زدم و شماره‌ش به کل از گوشیم پاک کردم. با وجودی که خیلی دوستش اشتم و دارم واقعا برام سخته دوریش ولی شخصیتم مهمتره.

تا چند وقت پیش یهو دیدم دوستم بلاکم کرد گلی تعجب کردم گفتم من که نه بهش پیامی دادم نه چیزی چی شده بعد اومد با اون آقا تو گروه کوهنوردی که من بودم اونجا فهمیدم چرا بلاکم کرد. منم سریع بلاکش کردم. یهویی با اون آقا بهم زد و از گروه زد بیرون‌ و منو آنبلاک کرد دو روز نشد دوباره بلاکم کرد. نمیدونم چرا اینکار کرد همش میگم خوب من چکارم چرا من بلاک و آنبلاک میکنه با اون آقا مشکل داره چرا من بلاک کرد آخهههه. کسی میدونه چرا؟

میتونم امید داشته باشم برگرده؟

تعداد رای : 24
نظرسنجی
برگشت
1
4%
بلاک
23
95%

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ینی شوهرش براش مهم نبود ک رابطه داره با یه اقای دیگه؟؟همسر اون اقا چی پس؟

یِکاری کردی با من که یِجوری شَم،    یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه                                      یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم،     یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه      شُدی  قلب و تَن و روحَم،   شُدی بال و پَر و جونَم،     شُدی همه ی منظورَم.                                                                                                                                                         شُدی گرمایِ این خونَم،     شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم

این دوستای هرزه رو دور خودتون جم نکنید چون خواسته یا ناخواسته رو روحیه و زندگی شخصیتون اثر منفی میزارن. بلاکش کن بره به درک.هرزه ی کثیف

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  

من هیچوقت با همچین اشخاصی دوست نمیشم 

حتی اون طرف خاهرمم باشه خدایی نکرده کلا کات میکنم 

مشخصه آدم نرمالی نیستن و بدرد دوستی نمیخورن

شمام سعی کن دوست خوب در کنارت داشته باشی چون خیلی مهمه

اره عزیزم همچین چیز خفنی برا برگشتش نظر کن‌. 😑حیفه واقعا از دسش بدی

😂😂😂خیلی حیفهههه

مامانم اومده بالا سرم میگه: تاپیک سرکاری بزار ملت چارتا فحش به عمت بدن حال کنیم!😐🖐

واقعا دوست داری دوباره باهاش دوست باشی و بهت پی ام بده مثلا ؟

چرا خب ؟ چون حس تنهایی میکنی مثلا ؟ 

همچین دوستی نداشته باشی بهتره عزیزم 

منم با 5 تا دوست صمیمیم که شبانه روز باهم در ارتباط بودیمو همش بیرون بودیم قطع ارتباط کردم به خاطر عزت نفسم و یه سری مسائل . برام سخت بود ولی عادت کردم . اصلااااا دیگه بهش فکرم نکن چه برسه به ارتباط داشتن .

اولا با چنین موجودی اصلا دوست نشو مگه دورواطرافت انسان نیست

دوما خبرچینیت به شوهر اون خانم کار درستی نبوده مثلا دوست صمیمیت بوده مثلا به عنوان دوست باید حافظ اسرارش میبودی هرچند اون مث یه حیوان رفتار میکنه