2777
2789

من بعد اون همه دعا و سختی و گریه خداروشکر کم کم میخوام به عشقم برسم خیلی خوشحالم همه چی داره درست میشه یه ماه دیگ میخوایم نامزدی کنیم ولی من خیلی میترسم چون حدود سه ماه پیش رفتم پیش یه فالگیر گفت هرکس از گذشته برگرده فایده ای نداره با یکی ازدواح میکنی که بهت معرفیش میکنن و میری یه شهر دیگ گذشته همینی هست که  باهاش نامزد کنم چون قبلا هم میخواستیم نامزد کنیم همه چی  خورد من یه ساله دعا میکتم و گریع میکنم تا هنه چی درست بشع الان خدارشکر همه چی داره درست میشه فقط نگران حرف اون فالگیر هستم فال طاروت بود بخدا گریم میاد انقدر بهش فکر کردم به نظرتون چی میشع

خنده ی تلخ من از گریه غم انگیز تر است کارم از گریه گذشته به آن میخندم....خداجونم منتظر معجزت هستم 

گذشته یعنی قبلا با هم بودین بعد کات کردین الان اومده خاستگاری؟

نمی تونم اینجا بگم ولی خدا خودش میدونه من دلم چی میخاد انشاالله تا این تاریخ به بهترین شکل ممکن و به صلاحم انجام شده باشه الهی امین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ک فالگیر قبول ندارم

اگه کتاب  خوب یا سایت خوب  در مورد تربیت فرزند ، و روابط و شخصیت میدونی بهم معرفی کن . کتاب زنان زیرک . زن بودن از تونی گرنت .نیمهی تاریک وجود تاپیک دختر گرانبها و بانو آرتمیس عالی  هستند وخوندمشون. 

اون فالا نصفش راسته نصفش دروغ اهمیت نده فقط توکلت به خدا باشه همه چیو بسپر به خودش میدونستی کارت گناهو کفره که زندگیتو سپردی دست یک فالگیر؟ 

بیخیال گذشته ی رفته و آینده ی نامعلوم😍✨من میرسم به هرچی که میخوام❤خدا با منه😎حتی اگه همه رو به روم باشن اون پشتمه💎من همونم که هزار بارم زمین بخوره باز بچه پروعه و دو هزار بار بلند میشه😌💫
گذشته یعنی قبلا با هم بودین بعد کات کردین الان اومده خاستگاری؟

اره 

خنده ی تلخ من از گریه غم انگیز تر است کارم از گریه گذشته به آن میخندم....خداجونم منتظر معجزت هستم 

اون فالگیر یچیزی گفته واسه خودش

تو الان انقدر ذهنت درگیر اون موضوع هست و توی ذهنت تماما به این فکر میکنی که قطعا آینده من اینجوری میخواد بشه پس اتفاق میفته سعی کن اصلا به این.چیزا فکر نکنی همه چیز دست خداست عزیزم