2777
2789
همون دیگه ب کنایه گفتم پدر منم ک مادر دانش اموزم در اومد چه برسه ب خود دانش آموز

هعیی

معلما مادرا دانش اموزا

همه خسته شدن

کاش حداقل یه نرم افزار درست در اختیار مدارس بزارن

نه شاد:///

علیک سلام  جواب سلام واجبه ها  میگم واجبه  سلام کن عه  زود باش  وگرنه سر پل صراط یقتو میگیرم      ماه مبارک رمضان نیز به اتمام رسید دوست عزیز  یقتو سفت بچسب  دین دین دین   به برکت ماه مبارک شوال ماه مبارک رمضان رو جبران میکنم به ازای هربار سلام نکردن دوباره یقه شما گرفته میشود  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیر دیشب اخبار اعلام کرد برای سومین سال متوالی مجازی هست 

خدالعنتشکن کنه اخه چ وضعیه ساختن

براپارک رفتن ومسافرت ومراسم ک کرونانیس

حالاکرونابرامددسه فقط هستش؟

دودرنگی 😍   وزن  هفته قبل۵۶ونیم     وزن فعلی۵۶ونیم             وزن هدف۵۰😍😍😍😍قدمم۱۶۰
خدالعنتشکن کنه اخه چ وضعیه ساختن براپارک رفتن ومسافرت ومراسم ک کرونانیس حالاکرونابرامددسه فقط هستش ...

برو تاپیک آخر من من دیشب انقد عر زدم ک ...

شاید عاشقم بودیم اما از وابستگی بود :)!
تو این کرونا ؟؟؟؟ چه بیخیالی

کمش کنن همه چی دست خودشونه

یمشت دزدکلاهبردارن که دارن ازهمه چی این مملکت سواستفاده میکنن حتی امارهمین مریضی

دودرنگی 😍   وزن  هفته قبل۵۶ونیم     وزن فعلی۵۶ونیم             وزن هدف۵۰😍😍😍😍قدمم۱۶۰
کمش کنن همه چی دست خودشونه یمشت دزدکلاهبردارن که دارن ازهمه چی این مملکت سواستفاده میکنن حتی امارهم ...

فعلا که اوضاع خرابه تا حداقل ۷۰ درصد جمعیت واکسینه نشن وضع همینه کسی هم دلش برای بچه های ما نمیسوزه برن مدرسه بیمار بشن بهتره مگه ، سلامتیشون به هرچی اولویت داره درس تو خونه ام میتونن یاد بگیرن

خدایا شکرت...
فعلا که اوضاع خرابه تا حداقل ۷۰ درصد جمعیت واکسینه نشن وضع همینه کسی هم دلش برای بچه های ما نمیسوزه ...

شماخودت بچه داری؟مطمئنی خونه یادمیگیره؟

شماخودت بچه داری؟مطمئنی خونه یادمیگیره؟

بله عزیزم دخترم میره کلاس دوم ، پارسال کامل مجازی بودن خداروشکر خیلی خوب یاد گرفت 

امسال حتی اگه باز بشه من نمی فرستم به مدیر مدرسه شون هم گفتیم تا اوضاع اینه ما نمیزاریم بیاد مدرسه 

من با اینکه یه بچه کوچیک دارم با این حال کم نیاوردم ، سلامتی دخترم اولویت اول زندگیمه ....

خدایا شکرت...
بله عزیزم دخترم میره کلاس دوم ، پارسال کامل مجازی بودن خداروشکر خیلی خوب یاد گرفت  امسال حتی ا ...

منم بچه دومم۳سالشه میترسم ازپس

کلاس دخترم برنیام

خیلییییی نگرانم

بااینکه بهترین مدرسه شهرم ثبت نام کردم براش

امامیترسم

منم بچه دومم۳سالشه میترسم ازپس ب کلاس دخترم برنمیام خیلییییی نگرانم بااینکه بهترین مدرسه شهرم ثبت ...

من دختر کوچیکم  تازه دو ساله شده یعنی پارسال با یه بچه یک ساله اذیت کن تونستم ، سه ساله که دیگه عاقل تاحدی...سخت بود بخاطر بچه کوچیکم که اجازه نمیداد خواهرش تبلت دست بگیره همش گریه میکرد که ازش بگیره و ...وگرنه خیلی راحت تر می گذشت 

خدایا شکرت...