2777
2789
عنوان

لطفا میشه بیاید😔😔

134 بازدید | 8 پست

من ۶ماهه اقدامم هفته پیش بی بی م مثبت شدعلائم بارداری داشتم دیروز اثاث کشی داشتیم زیاد کارکردم و رفتمو اومدم شب یه لکه داشتم امروزم یکم خون ریزی رقیق دارم مجبورشدم نوار بزارم بنظرتون جنین بوده سقط شده یا بی بی کاذب بوده سابقه نداشتم انقد تاخیرداشته باشه پریودیم از صب کارم شده گریه

با افتخـــــار کوردم😍😍😍😍

برو دکتر ان شاالله که سقط نشده بهت شیاف میده الانم استراحت کن آزمایش دادی؟

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
برو دکتر ان شاالله که سقط نشده بهت شیاف میده الانم استراحت کن آزمایش دادی؟

نه ازمایش ندادم میخاستم دوباره بی بی چک بزارموثبت شد باز برم برا ازمایش ولی امروز اینطوری شدم پاهام کمرم شدید درد میکنه😭

با افتخـــــار کوردم😍😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه ازمایش ندادم میخاستم دوباره بی بی چک بزارموثبت شد باز برم برا ازمایش ولی امروز اینطوری شدم پاهام ...

یعنی یه هفته است بی بی چک مثبت شده آزمایش ندادی😳 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
یعنی یه هفته است بی بی چک مثبت شده آزمایش ندادی😳 

نه عزیزم بی بی چکم یه خطش یکم کمرنگ بود واسه همون دودل بودم صبرکنم چن روز دوباره بزنم

با افتخـــــار کوردم😍😍😍😍
نه عزیزم بی بی چکم یه خطش یکم کمرنگ بود واسه همون دودل بودم صبرکنم چن روز دوباره بزنم

مآل من روز موعدم یه خط محو اومد اینقدر که به زور دیده می‌شد در جا همون روز رفتم آزمایش دادم چه صبری داری

مآل من روز موعدم یه خط محو اومد اینقدر که به زور دیده می‌شد در جا همون روز رفتم آزمایش دادم چه صبری ...

همسرم نمیزاره میگه انقد عجله داری برا بچه اگه منفی بشه نمیدونم چطور ارومت کنم غصه نخوری به زورم بی بی چک گذاشتم میگفت زوده نکنه منفی شه

با افتخـــــار کوردم😍😍😍😍
همسرم نمیزاره میگه انقد عجله داری برا بچه اگه منفی بشه نمیدونم چطور ارومت کنم غصه نخوری به زورم بی ب ...

خب الان برو آزمایش اگر مثبت بود سریع برو یه دکتر زنان