2777
2789

آقا من بعد سه روز تاخیر بی بی چکم مثبت پر رنگ شد

روز ۴ تاخیر از خون دادم منفی بود

میگن کیست هم بی بی چک رو مثبت می‌کنه

همچین چیزی ممکنه؟؟ کسی تجربشو داشته؟؟

خدایا بهم نظر کردی و فرشته هات رو بهم امانت دادی خودت عاقبت بخیرشون کن

بله درسته 

دعا کنید،شاید بزرگترین آرزوی شما ، کوچکترین معجزه خدا باشه ،الهی همیشه دلتون شاد باشه بدون عذاب وجدان وغم وحسرت زندگی کنین الهی مریضا شفا پیدا کنن خانومای منتظر همین روزا حاجت روا بشن کلی اتفاقای خوب براتون بیوفته 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم منم بی بی م مثبت بود الان یه هفته از پریودم میگذره دیروز اثاث کشی داشتم خیلی روفتو اومد داشتم شب یه لکه داشتم الانم یکم خونریزی رقیق خیلی دلم گرفت بنظرتون ممکنه جنین بوده باشه و بخاطر خستگی و کارزیادم سقط بشه😭😭

با افتخـــــار کوردم😍😍😍😍
جدی؟؟ شما تجربشو داشتید؟؟

من نه ولی دوستم گفت آره .

دعا کنید،شاید بزرگترین آرزوی شما ، کوچکترین معجزه خدا باشه ،الهی همیشه دلتون شاد باشه بدون عذاب وجدان وغم وحسرت زندگی کنین الهی مریضا شفا پیدا کنن خانومای منتظر همین روزا حاجت روا بشن کلی اتفاقای خوب براتون بیوفته 

کاغذ راهنمای  بی بی چک نوشته در چه صورت اشتباه نشون میده 

پس منفیه  چون منم قبلا اینطوری شده  با قاطعیت بی بی چک مثبت میشه اما آزمایش منفی

شما کیست و اینا نداشتی؟؟

بی بی ت به این حد پررنگ میشد؟؟

از من خیلی سریع هم نشون داد

خدایا بهم نظر کردی و فرشته هات رو بهم امانت دادی خودت عاقبت بخیرشون کن