2777
2789
عنوان

کیا فیبروم بزرگ داشتن و پیش کدوم دکتر رفتن .بیاین اینجا

| مشاهده متن کامل بحث + 920877 بازدید | 14908 پست
دخترااا اول اينو بگم كه من به شدت حساسم و هر راهى كه شما داريد بهش فكر ميكند رو رفتم ولى تهش به دكت ...

بسلامتی

ولی نکته ای رو یاداور بشم پسوند جان ، عزیزم و...برای دکتر مختص بنده هست 😆 و بقیه دوستان از بکاربردن این کلمات جداً اجتناب کنند افتادددددددد 😁🤭💪💪

حالا برو پا منبر 🤪

یه وقتایی به بالا نگاه میکنم،لبخند میزنم و میگم :میدونم کار خودت بوده،هزار بار شکرت 
امید وتوکل عزیز یه چیز فهمیدم شما خیلی نگران صافی شکمتون هستین.والا من سزارین که کردم پیش دکتر احمدی ...

سپاس عزیزم .من چون فیبرومم بزرگه و باعث بزرگی شکمم شده . میخواستم بدونم بعداز برداشتنش شکمم به روزهای بدون فیبروم گذشته برمی گرده یانه .چون دیدم بعضی از دوستان نوشتند دیگه برنگشته به گذشته و صاف نشده .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید این سوال رو میپرسم.بی ادبیه ولی شما از لحاظ جنسی به مشکلی برنخوردین بعد عمل؟اوفففف منم چه است ...

اتفاقا سوال خوبیه .منم خیلی به این مساله فکر می کنم .بالاخره بخش مهمی از روابط زن و شوهره .من حتی در مورد برداشتن رحم هم اگه مطمئن بودم برداشتن رحم تاثیری در روابط و تمایلات جنسی نمی ذاره حتمااا اینکارو می کردم .چون به معنای واقعی از پرید شدن خسته م .کل زندگیمو مختل می کنه .همیشه می گم وقتی مردم اولین سوالی که از خدا می پرسم اینه که واقعا هدفش از پرید چی بود و ایا راه دیگه ای به ذهنش نرسید .

اما متاسفانه هرچه می خونم می بینم برخلاف حرف دکترهاخیلی از زنها بعداز برداشتن رحم تمایلاتشون کم میشه ،دچار خشکی واژن میشن و....که بر روابطشون تاثیرات منفی میذاره .

خواهرم داروسازه می گه اینکه دکترای زنان می گن تمایلات جنسی فقط مربوط به تخمدانه اشتباست .بدن هوشمنده وتخمدان وقتی جایی برای ریختن هورمونها نداره کم کم به این نتیجه میرسه که نیازی نیست ترشحشون کنه . 

اتفاقا سوال خوبیه .منم خیلی به این مساله فکر می کنم .بالاخره بخش مهمی از روابط زن و شوهره .من حتی در ...

خداکنه تاثیر نذاره.بقول شما بخش مهمی از روابط زن وشوهره.ولی فیبروم ساب موکوزال9سانتی واینترامورال5سانتی مثل ساب سروزال نیس که عمل راحتی داشته باشند.احتمال تخلیه رحم میره بالا.

دیگه خودمو سپردم به خدا.هرچه پیش آید خوش آید

خداکنه تاثیر نذاره.بقول شما بخش مهمی از روابط زن وشوهره.ولی فیبروم ساب موکوزال9سانتی واینترامورال5سا ...

سلام عزیزم اگر دکتر تشخیص داده که به صلاحته که رحمت رو برداره تردید نکن ، سلامتی از همه چیز مهمتره ، من نه تنها خواهرم از چند نفر تحقیق کردم و در روابط زناشویی به مشکل نخوردن که هیچ حتی خیالشون هم راحتتر شده از بابت ترس از بارداری و لذت هم برده اند ، ضمن اینکه تا سن یائسگی تمام علایم پیش از قاعدگی مثل حساس و دردناک شدن سینه ها رو دارن چون تخمدانها دارن به کارشون ادامه میدن .

اولا بی ادبی نیست عزیزم راحت باش  نه برنخوردم ولی زمان دادم 😉 چون کمی ترس طبیعیه دیگه و همسر ...

عزيزمممم بيا ميخام برات لاو بتركونمممم

من خيلي دوستت دارم 😍خيلي حرفات تو اين تاپيك به دردم خورد

ممنونم ازت كه هنوزم سر ميزنى😘

بسلامتی ولی نکته ای رو یاداور بشم پسوند جان ، عزیزم و...برای دکتر مختص بنده هست 😆 و بقیه دوستان از ...

چش چش🤣🤣🤣

حالا اينجاشو نگفتم…

من امروز رفتم براى كشيدن بخيه ها و نتيجه پاتولوژى😖يعنى اينقد از كشيدن بخيه هاى ناف ترسيده بودم كه تا رفتم تو گفتم دكتر من دارم سكته ميكنم با اجازه ميخوابم🤕

دستيار دكتر كمك كرد آماده شدم و دكتر خودش اومد براى كشيدن بخيه(قابل توجه بعضيا)🤪🤣😂🤣🤣🤣

منكه هيچى حس نكردم،دكتر جاااان هم همزمان با كشيدن بخيه ها خبره خوش خيم بودن (اون اضافات💩)رو با برقى در چشمان دادن🎉🎉🎉وتاكيد كردن برو فيلمتو ببين تا ببينى چه كردم چى درآوردم😎

منم كه(تا همين امروز صبح با احتياط از تخت بلند ميشدم)تاديدم بخيه ها درد نداره و دكترم خوشحاله مثل فنر از تخت پريدم پايين و گفتم دكتر دلم ميخاد بغلتون كنم 😭😭😭😭

دكتر جان هم خنده كنان مرا هدايت كردند به دووور🤣🤣🤣

فقط نميدونم چرا هيييييييچ دارويى بهم ندادن🤔

فكر ميكردم الان بايد دارو بخورم كه چندماه پريود نشم🤔🤔🤔

عزيزمممم بيا ميخام برات لاو بتركونمممم من خيلي دوستت دارم 😍خيلي حرفات تو اين تاپيك به دردم خورد م ...

عزیزی👍

یه وقتایی به بالا نگاه میکنم،لبخند میزنم و میگم :میدونم کار خودت بوده،هزار بار شکرت 
چش چش🤣🤣🤣 حالا اينجاشو نگفتم… من امروز رفتم براى كشيدن بخيه ها و نتيجه پاتولوژى😖يعنى اينقد از ك ...

😁👍💃بسلامتی انشالله همه چیز به راحتی برای همه پیش بره 

چش چش🤣🤣🤣 حالا اينجاشو نگفتم… من امروز رفتم براى كشيدن بخيه ها و نتيجه پاتولوژى😖يعنى اينقد از ك ...

بعد از مریم جون باید مقام دوم خاطرات عمل رو  تعریف کردن به شما بدن.خیلی عالی بود چقدر خندیدم.  

خداکنه تاثیر نذاره.بقول شما بخش مهمی از روابط زن وشوهره.ولی فیبروم ساب موکوزال9سانتی واینترامورال5سا ...

اگه دکتر اصف عمل می کنه قطعا بدون برداشتن رحم انجامش میده نگران نباشید .دکتر اصف اونطور که خوندم چندابزار لاپاراسکوپی خودش ثبت اختراع کرده که در عمل باز هم استفاده می کنه  .و شاید این دلیل باشه که سخت ترین فیبرومهاذو بدون برداشتن رحم عمل می کنه 

نه عزیزم.من شهرستانم.

البته درشهرستان هم دکترای خوب هستند .اما یه بررسی کنید اگه براتون امکان داره پیش اصف جاه عمل کنید .کلا نگاه دکترای تهران با دکترای شهرستان به بحث برداشتن رحم متفاوته .منم شهرستان هستم .و بهترین دکترهای شیراز که مثلا قطب پزشکی کشوره بهم گفتند باید رحمتو دراری .اونم وقتی فیبرومهاو فقط هفت و نشت سانت بود .و همین باعث شد من بلاتکلیف زمان از دست بدم تا وقتی فیبرومم شد پانزده سانت .بعد دکتر اصف وقتی فیبروم پانزده سانتی رو دید بدون تامل کفت نیازی به دراوردن رحم نیست .فیلرومهارو برمیدارم .و گفت اگه وقتی کوچکتر بود اومده بودی لاپارا میشدی .اینقدر فحش دادم به اون دکترهای احمق که باهام طوری برخورد می کردن که با گریه از مطبشون میومدم بیرون .اصلا وقتی که بهشون نی گفتم چهل و دوسالمه دعوا می کردن که یعنی چی تو این سن می گی نمی خوام رحمم درارم .طلبکارم بودند.انگار گناهکارم که فیبروم دارم .البته دکتر اصف هم اول گفت اگه بچه نمی خوای پیشنهاد من دراوردن رحمه که دیگه برای همیشه از شر فیبروم خلاص بشی .اما همینکه من گفتم نمی خوام رحمم درارم .پذیرفت .

البته  الان دیگه اینقدررر طاقت یه بار پرید هم ندارم که دلم می خواد رحمم رو در بیارم .

اما خواستم شما هم تجارب منو بشنوید وبدونید اینکه دکتری بگه باید رحم رو دراری حکم مطلق نیست .

اما در هر حال ارزو می کنم انچه براتون بهترینه همونو خدا وسایلشو براتون فراهم کنه  

البته درشهرستان هم دکترای خوب هستند .اما یه بررسی کنید اگه براتون امکان داره پیش اصف جاه عمل کنید .ک ...

دقیقا باهاتون موافقم.روز اولی که شروع به خوندن این تاپیک کردم،متوجه شدم چقدر دکتر متبحر توی یک بیماری میتونه متفاوت عمل کنه.ولی متاسفانه حتی شرایطش ندارم به مرکز استانمون  برم چه برسه بیام تهران.دیگه خودمو سپردم به خدا.