2777
2789
عنوان

واسع دانشگاه چی میپوشین؟؟

242 بازدید | 29 پست

بچا چ مدل لباسایی واسه دانشگاه میپوشین؟؟

چندتا پیج معرفی کنید ک مانتو های شیک و پیک واسه دانشگاه داشته باشه چون من همه خریدامو انلاین انجام میدم

مرسیییی

قهوه داره بهمون میگه،هرچیزی که تلخ تر باشه‌بیدار ترت میکنه☕

وایسا الان لینک میذارم برات

واسه رسیدن ب اهدافم واسم دعا میکنی؟🥺تیکر بارداری نیست😊من همتونو دوس دارم خب؟مهربون باشیم❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تیپ رسمی یا اسپورت 

البته معقول

تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤

https://www.instagram.com/p/CSrPY-IsAG_/?utm_medium=copy_link

واسه رسیدن ب اهدافم واسم دعا میکنی؟🥺تیکر بارداری نیست😊من همتونو دوس دارم خب؟مهربون باشیم❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖

بستگی به دانشگاهش داره گلم

دانشگاه هنر یه جور میپوشن، آزاد یه مدل، دولتی هم مدل دیگه.

البته امروز دانشگاه دولتی توی تهران اعلام کرد ترم پاییز مجازیه😁

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

همهههه چی😂

وانوشه جانم کجایی🥺هر وقت دلت گرفته بود بگو برات ایه الکرسی بخونم. خیلیییی التماس دعا دارم ازتون.صلوات به نیت حاجت روایی همه :  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.                    اگه میتونی برام یه چهارقل بخون و دعا کن به سه تا آرزوم برسم❤️                  متن سوره هایی که پست میکنم رو راحت کپی کنید😆من کی باشم که بخواید ازم اجازه بگیرید🙏🏻فقط من دعا کنید
بستگی به دانشگاهش داره گلم دانشگاه هنر یه جور میپوشن، آزاد یه مدل، دولتی هم مدل دیگه. البته امروز ...

کاش واسه ماهم مجازی بشه😪

پیام نورم

دانشگاه ما که خیلی خفن بود سالن مد بود من خودم پاییزا با کت شلوارسوئیت میرفتم  دکمه های کتمم ...

چ دانشگاهی بودی مگه😯😯😯

کاش واسه ماهم مجازی بشه😪 پیام نورم

پیام نور که همینجوریش بیشتر واحدا اصلا کلاس نداره عزیزم

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹