2777
2789
عنوان

شما باشین چیکار میکنین؟😓

412 بازدید | 31 پست

خانوما سلام

میخوام از شرایط زندگیم بهتون بگم ، من و همسرم تو خونه پدرشوهرم اینا زندگی میکنیم ، یعنی تو یه اتاقشون ما هستیم ، خورد و خوراکمونم و پولمونم یکیه

بعد همسرمم سی و چن سالشه ، خودمم ۲۱ و دانشجو هستم ، همسرم اصرار داره بچه دار بشیم ولی شرایط زندگی ما خیلی بده ، مثلا همسرم تو خونه هیچ استقلال مال نداره و اگ بخواد پولی خرج کنه باید از باباش بگیره

پدر شوهرمم اصن راضی نیس که همسرم بره برا خودش کار کنه ، در حالی که دوتای دیگ تا حدودی مستقلن  و همسرم من خیلی بیشتر از اونا کاریه و فکر اقتصادی خوبی داره ولی پدرش محدودش کرده

حالا ما نه سرمایه ایی داریم ، نه خونه ایی ، نه حتی خرجی روزانه ، تازه من درگیر دانشگاه هم هستم، نمیتونم متقاعدش کنم که شرایطم ما اجازه نمیره که یکیم بیاریم و اونم درگیرش کنیم

نمیدونم چیکار کنم

حالا ، باباش سهمشو مشخص کرده ها ولی اجازه استفاده رو بهش نمیده ، فعلا همه با هم کار میکنن ولی من اصن دوس ندارم همسرم برا اینک گوچکترین نیاز منو بر طرف کنه دستشو پیش پدرش دراز کنه

لطفا برا خودتون زندگی کنین❤🥰 دوست دارم خودم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امسال قراره ک پدر شوهرم اینا خونه جدیدشونو درست کنن و ما بمونیم تو خونه قدیمی و به اتفاق جاریم 😑

اونام که قراره بسازن ، و ما میمونیم و ما

همسرت سنشم بالاس تقریبا خسته نشده از این وضعیت؟

یِکاری کردی با من که یِجوری شَم،    یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه                                      یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم،     یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه      شُدی  قلب و تَن و روحَم،   شُدی بال و پَر و جونَم،     شُدی همه ی منظورَم.                                                                                                                                                         شُدی گرمایِ این خونَم،     شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم
از اول شرایطشون رو میدونستید؟

فک نمیکردم اینطوری باشه، اینا بچه هاشونو خیلی محدود میکنن دست و پاشونو گرفتن ، 

فک نمیکردم اینطوری باشه، اینا بچه هاشونو خیلی محدود میکنن دست و پاشونو گرفتن ، 

چقدر انسان های بی درکی هستند که هنوز فکر میکنن فرزندشون باید تحت سلطه و اختیار خودشون باشه

البته ببخشید واضح گفتم

زیباترین عشق جهانی یا حسین 🖤🖤🕌:) جوونیم فدا سر ساقی💚🖤 متأهل و عاشق همسرم♡❤تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز؟!
خود همسرت با این شرابط مشکلی نداره؟ چرا از اول به همچبن شرایطی بله دادی؟

کلا همینطوری بودن ، میگم بهش ، ولی خب کل سرمایشون یکیه و اگ بخواد حرفی بزنه مطمئنن اونو جدا میکنن 

ببخشید آخه چرا با این وضعیت باهاش ازدواج کردی تو یه اتاق باشی شوهرتم زیر نظر پدرش باشه اینجوری زندگی کردن سخته 

(درخواست دوستی ممنوع) دوستان لطفا امضای منو خوندید برای مامانم بیماری خاص داره دعا کنید صلوات بفرستید برای عشقمم دعا کنید صلوات بفرستید مشکلش حل بشه کلی خوشحال بشه   هیچکس درخواست دوستی نده  تو مرا جان و جهانی چه کنم جان و جهانی راتو مرا گنج روانی چه کنم سود و زیان را... دوستت دارم بی بهانه عاشقانه💗💓❤💘❤💑💏
همسرت سنشم بالاس تقریبا خسته نشده از این وضعیت؟

چرا ، همش درگیره ، همیشه میگ ک دوتای دادشاش دارن تقریبا برا خودشون کار میکنن ولی باباش از این دست بر نمیداره ، نمیدونم چرا ، همه کارارو میکنه کمترین سهمو میگیره ، تازه پیش باباش هم اونا عزیزن😑

چقدر عجیبه این مدل زندگی تو این دوره زمونه..ولی خیلی راحت شرط بچه دار شدنتو به ازای مستقل شدنتون بزا ...

همین حرفو گفتم ،اونم گفت که ۱۰ سال با این اوضاع طول میکشه ک مستقل بشیم منم گفتم صبر میکنم  ، فعلا که درگیریم کلا

ببخشید آخه چرا با این وضعیت باهاش ازدواج کردی تو یه اتاق باشی شوهرتم زیر نظر پدرش باشه اینجوری زندگی ...

نمیدونستم اینطوریه ، همش مثل خوره خودمو میخورم ما با اینا خیلی فرق داشتیم ولی برا اینا انگار عادیه ، تو ذهن خودم دائم درحال جنگ هستم ، ولی نمیدونم چیکار کنم ، کاریم نمیتونم بکنم 

من خیلی مادرشوهرم گفت صبر کن طبقه بالا بسازیم بیا اینجا.

ولی من اومدم طبقه بالا خونه پدرم ی واحد نقلیه ولی مستقلیم خوردمون و خوراکمون و همه چیمون 

و مزیتشم اینکه فضول نداریم و هزارتومنم ندادیم

تاپیک های ختم صلوات و مذهبی تگم کنید