2777
2789

خوبه برای زندگی کردن ؟

محیطش آرومه ؟ 

ما خودمون زیاد بالا شهر نیستیم شوهرم میگه اینجا جای بچه بزرگ کردن نیس بچه سخته اینجا بزرگ‌ کردنش 

میخواییم بریم چیتگر فقط میخوام بدونم محیطش خوبه برای بچه ؟

البته هنوز باردار نیستم 😁

چجوریاس که کالبُدتون آدمـه شخصیـتتون یه حیـوون تمام عیـار ؟!😉                                                                    💕💍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله ما خيلي راضي هستيم،ولي ما دقيقا دور درياچه ايم اونجا محيط خيلي اروم و خوبي داره ولي از جاهاي ديگش خبر ندارم

خدای مهربونم از اعماق وجودم برای لطف بی کرانت سپاسگذارم و میدونم همیشه منو میبینی و صدای من رو میشنوی از اینکه نور امیدم در تمام لحظه های تاریک ناامیدی بودی سپاسگذارم،و از این لحظه تا اخرین لحظه زندگیم تک تک ثانیه های باقی مانده عمرم رو ب قدرت بینهایتت گره میزنم من رو در مسیری قرار بده ک هم تو خشنود باشی و هم من رستگار ،همه چیز من ب دستهای پر مهر تو سپرده شده❤️برای همتون ارزوی اشکی از جنس شوق دارم😘❤️

برادرشوهرم از طرف سپاه تو یکی از برجاش خونه دادن بهشون .سه خوابه وبزرگ.ولی پایین شهر مستاجرن اونجارو دلدن اجاره.فازشونو نمیفهمم شاید بخاطر اینا اونجا زیاد ازاد هستن دوست ندارن برن چون هودشون مثلا مذهبین.شایدم کرایه اونجا واسشون میصرفه پول خوب از رهن واجارش میگیرن..درکل جای خوبیه پولشو دارین برین

بله جز مناطق گرون هم هست الان و خیلی جای پیشرفت داره 

شوهرمم بخاطر همون میگه بچه پیشرفت کنه 

چجوریاس که کالبُدتون آدمـه شخصیـتتون یه حیـوون تمام عیـار ؟!😉                                                                    💕💍
برادرشوهرم از طرف سپاه تو یکی از برجاش خونه دادن بهشون .سه خوابه وبزرگ.ولی پایین شهر مستاجرن اونجارو ...

شوهرم گفت خونمونو بفروشیم 

یه وامم بگیریم بریم 

میگه برای پیشرفتمون میگم 

بچه اونجا بزرگ شه