2777
2789
عنوان

کمک😭😭😭😭

205 بازدید | 14 پست

حدودا دو ماه پیش یه گرنبند طلایی استیل رنگ ثابت سفارش دادم، کلا فروشنده راجع به ثابت بودن رنگ کاراش خیلی تأکید داره

البته دومین بار بود ازش خرید میکردم

با گردنبنده چندین دفعه دوش گرفتم و احتمال میدن لیفم بهش خورده، سر دوماه هی کمرنگ شد

به فروشنده گفتم، اونم گفت زنجیرای این سری رو بهم انداختن برای همین رنگش رفته، پلاک هم کارگاه دوباره برات میزنه، من عذاب وجدان گرفتم که نکنه خودم مقصر بودم، بهش گفتم باهاش دوش گرفتم ولی دیگه نگفتم ممکنه لیف هم بهش خورده باشه، فروشنده بهم گفت این احتمالا خوب آبکاری نشده و کارگاه ضمانت دو ساله میده بابت رنگ برای همین گفتن دوباره میزنن برات

من هنوز حس میکنم خودم مقصرم😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه ناراحتی باهاشون صحبت کن هزینه شو بده

ببین مشکل دوش گرفتن نیس، چون من بهش گفتم چیزی نگفت، مشکل اون لیفه🤦🏻‍♀️ ولی بعضی جاهاش رنگش رفته که احتمال میدم اونجاها لیف نخورده

اسی اینو ببین

سه سال پیش ۳ روز قبل فوت مامانم از مشهد دم حرم خریدم ۲۰ تومن

عین ۳ سال تو کردنمه و هر روزم میرم حمام

کسی هم نگفت طلاکاریه یا چیزی

تکون نخورده رنگش

تقصیر لیف تو نیست

کاشکی دنیا یادش بره ما رو، نبینیم طلوع آفتاب رو
اونا حرفشون این ک ضمانت دوساله دادن بهت گلم عذاب وجدان ندارن ک دو بار دوش گرفتی دو سال ک نگرفتی

من خودم یدونه دیگه یک سال پیش ازشون گرفتم، با دوستم ست گرفتیم، با اونم چندباری دوش گرفتم ولی لیف بهش نخورد و به اندازه این یکی روزانه ازش استفاده نکردم، اون یکی سالمه سالمه، ولی مال دوستم که بیشتر از من ازش استفاده میکرد رنگش رفته