2777
2789
عنوان

هنزفری خوب و ارزون

589 بازدید | 28 پست

بچه ها میخام هنزفری بخرم لطفا اسم و مدل هنزفریتون ک میکروفون خوب و صدای بلند داره مخصوصا برا گیم و اینکه سیمش نازکه یا ن بگید😐😂خلاصه شناسنامه کارت ملیشم بدین

Oh baby

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

هندزفری برا گیم مناسب نیست.هیچی بهتر از هدفون نمیشه🖐🚶🏼‍♀

من هدفوم خریدم فیکم نبود ولی میکروفونش مذخرف بود منم همش باس داد میزدم چون صدا خدمم نمیشنیدم، تازه بیشتر صدای اهنگ از هدفون میزد بیرون شاید من نخام کسی بفمه چ گوش میدم😐تازه دوستمم چن روز پیش دویست تومن پول هدفون داده میگه خوب نی

Oh baby
من هدفوم خریدم فیکم نبود ولی میکروفونش مذخرف بود منم همش باس داد میزدم چون صدا خدمم نمیشنیدم، تازه ب ...

داداشم یه هدفون خفن داره خیلییی خوبه😕

ولی این هدست میکروفون دارای دیجی کالا خیلی خوبه ها

مامانم اومده بالا سرم میگه: تاپیک سرکاری بزار ملت چارتا فحش به عمت بدن حال کنیم!😐🖐
داداشم یه هدفون خفن داره خیلییی خوبه😕 ولی این هدست میکروفون دارای دیجی کالا خیلی خوبه ها

اع 

گرونن ولی

از 2 سال پیش ک هدفون خریدم دیگ فق دنبال هنزفریم خستم کرد هدفون😕😂

Oh baby
اع  گرونن ولی از 2 سال پیش ک هدفون خریدم دیگ فق دنبال هنزفریم خستم کرد هدفون😕😂

منم با هندزفری حال میکنم.هپفون خستم میکنه😐

اره خب گرون شدن.مام حوالی همون دوسه سال پیش گرفتیم

مامانم اومده بالا سرم میگه: تاپیک سرکاری بزار ملت چارتا فحش به عمت بدن حال کنیم!😐🖐

برای گوشی موبایل ال جی مدل جی 2یه هندز فری های بود عالی من داشتم بعدش که پسرم خرابش کرد دوباره از دیجی کالا خریدم ،بسیار عالی هستش ،سیمش هم پهن هست و گره نمیخوره قیمتش هم مفت حدود 160من گرفتم اگر یه میلیون عم بدی از اون بهتر گیرت نمیاد