2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام عزیزم صبح بخیر 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

اللهم علی فاطمه و ابوها و بعلها و بنوها 

اللهم عجل لولیک فرج

اللهم اشف کل مریض 

اللهم اقض عن الدین خدایا قرض مقروضین ادا کن

ان شاالله ما تازه پول دادیم برای قرارداد جدید چقدر مستاجری بده ان شاالله همه خونه بخرن

امام جواد (ع ) گفتن هر موقع غم و ناراحتی واستون پیش اومده بگین یا من یکی من کل شی و لا یکی منه شی اکفنی ما اهمنیست یا جواد الائمه ادرکنی خدایا کمک کن همه بنده هاتو هیچ کس مستاجر نباشه آمین یا رب العالمین

سلام عزیزم صبح بخیر  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  اللهم علی فاطمه و ابوها و ...

سلام عزیزم صبح شما هم بخیر از خدا واستون سلاستیک میخوام حاجت روا باشید یا علی 

من فقط میتونم بگم ممنونم و شرمنده اجرتون با سید الشهدا حاجت روا باشید یا علی

فدات شم این حرفا چیه خواهری امیدوارم ب حق سیدالشهدا همه مشکلاتتون برطرف شه و معجزه براتون اتفاق بیفته تو هر شرایطی

فدات شم این حرفا چیه خواهری امیدوارم ب حق سیدالشهدا همه مشکلاتتون برطرف شه و معجزه براتون اتفاق بیفت ...

قربونت برم عزیزم ممنونت میشم هر موقع یادت افتاد منم لطفا دعا کن تا خرخره زیره باره قرض و بدهیم اسمم نیوشا ممنونتم