من صبح۹پاشدم گرسنم بود ولی چیزی نخوردم و رفتم حموم،اومدم خاستم کیک بخورم دیدم نیست گفتم بیخیال صبر میکنم تا ناهار،(چون میگرن دارم و اگه گرسنم بشه و چیزی نخورم سر درد میگیرم)یه موز خوردم،چشمتون روز بد نبینه از وقتی موز خوردم حالت تهوع شروع شد،سردرد هم شروع شد🥺گفتم بیخیال خوب میشم رفتم ناهار یه لقمه خوردم دلم شدید درد گرفت و دیگه نخوردم اومدم بخوابم بیدار که شدم سردرد هنوز داشتم دست و پاهام بی حس شده بود،به زور رفتم حیاط آب زدم صورتم و بلانسبت اسهال🙈 دیگه اومدم تو اتاق نذاشتم کسی پیشم بیاد خواهرم گفت فشارت افتاده چون چیزی نخوردی،یه لیوان شربت خوردم دیدم دست و پام بهتر شد ولی هنوز سردرد هست🥲تپش قلب هم داشتم ولی الان نه یه بشقاب سوپ هم خوردم با یه قرص مسکن ولی هنوز سردرد🥲🥲🥲
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!