2777
2789
عنوان

آیا من کرونا دارم؟؟؟🥲🥲🥲

143 بازدید | 21 پست

سلام شاید طولانی بشه لطف کنین بخونین و کمکم کنین🙏

من صبح۹پاشدم گرسنم بود ولی چیزی نخوردم و رفتم حموم،اومدم خاستم کیک بخورم دیدم نیست گفتم بیخیال صبر میکنم تا ناهار،(چون میگرن دارم و اگه گرسنم بشه و چیزی نخورم سر درد میگیرم)یه موز خوردم،چشمتون روز بد نبینه از وقتی موز خوردم حالت تهوع شروع شد،سردرد هم شروع شد🥺گفتم بیخیال خوب میشم رفتم ناهار یه لقمه خوردم دلم شدید درد گرفت و دیگه نخوردم اومدم بخوابم بیدار که شدم سردرد هنوز داشتم دست و پاهام بی حس شده بود،به زور رفتم حیاط آب زدم صورتم و بلانسبت اسهال🙈 دیگه اومدم تو اتاق نذاشتم کسی پیشم بیاد خواهرم گفت فشارت افتاده چون چیزی نخوردی،یه لیوان شربت خوردم دیدم دست و پام بهتر شد ولی هنوز سردرد هست🥲تپش قلب هم داشتم ولی الان نه یه بشقاب سوپ هم خوردم با یه قرص مسکن ولی هنوز سردرد🥲🥲🥲

هعی☹️😢💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باشه🥲🥲🥲🥲

خیلی مواضب باش فعلا گرمی زیاد بخور . البته با مایعات فراوون 

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد
🥲🥲🥲🥲پس منم گرفتم

کرونا نیست. موز ناشنا نخور اصلا. خیلی برای،معده بده. تهوعت بخاطر اونه. معده ات زده به سرت سردرد گرفتی. نترس 

من هم روزگاری فکر می‌کردم عشق همه چیز را حل می‌کند.بعدها فهمیدم عشق به احترام بند است.احترام به شعور، به شخصیت، به محبت، به زمان و به علاقه‌مندی‌های کسی که دوستش داری؛عشق بدون احترام شاید ایجاد شود، اما دوام نمی‌آورد.هرگاه دلتون شکست، خدارو شکر کنید.خدا بهای دل‌های شکسته رو می‌پردازه؛ اینجا بود که خدا به بندهٔ دل‌شکسته‌اش فرمود: "أَنَا عنْدَقُلُوب الْمُنْكَسِرَةِ"  یعنی من نزد قلب‌های شکسته‌ام!                اگه پروفایلمو دیدی با دل پاکت برام صلوات بفرست مهربانم😘😍

یه دمنوش آویشن و پونه یا بابونه چیزی گرم باشه با یه تیکه نبات. یاچای کمرنگ با نبات یه کم فلفل سیاه بزن بخور. بهتر میشی

من هم روزگاری فکر می‌کردم عشق همه چیز را حل می‌کند.بعدها فهمیدم عشق به احترام بند است.احترام به شعور، به شخصیت، به محبت، به زمان و به علاقه‌مندی‌های کسی که دوستش داری؛عشق بدون احترام شاید ایجاد شود، اما دوام نمی‌آورد.هرگاه دلتون شکست، خدارو شکر کنید.خدا بهای دل‌های شکسته رو می‌پردازه؛ اینجا بود که خدا به بندهٔ دل‌شکسته‌اش فرمود: "أَنَا عنْدَقُلُوب الْمُنْكَسِرَةِ"  یعنی من نزد قلب‌های شکسته‌ام!                اگه پروفایلمو دیدی با دل پاکت برام صلوات بفرست مهربانم😘😍
کرونا نیست. موز ناشنا نخور اصلا. خیلی برای،معده بده. تهوعت بخاطر اونه. معده ات زده به سرت سردرد گرفت ...

نمیدونم تا حالا موز ناشتا نخورده بودم،تهوع خوب شده دیگه ندارم فقط میگرن لهنتی🥲💔

هعی☹️😢💔
نمیدونم تا حالا موز ناشتا نخورده بودم،تهوع خوب شده دیگه ندارم فقط میگرن لهنتی🥲💔

مطمئنم کرونا نیس

من بیشتر احساس میکنم ب میگرنت مربوطه اگه علائمت ادامه دار بود ... حتما ب پزشک مراجعه کن

دیگه امونمو بریده دیر بخوابم سردرد،دیر غذا بخورم سردرد،سرصدا زیاد باشه سردرد😫

هعی☹️😢💔