2777
2789
عنوان

همین الان در چ حالیین؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 331 بازدید | 57 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جدی؟! چی میگن؟😐🤦‍♀️

میگن هرکی واکسن بزنه خوب نیست و هرکی زده مرده 

💕 تو💕 آمدی و من فهمیدم ؛ وقتی یکی هست ک دوستت دارد زندگی زیباتر میشود💏 ...شروع ورزش 8 آبان 1401 ....وزن ۷۰ 😓  ب امید خوش اندام شدن 🙂   من  باید بتونم اونجوری ک دوسدارم لباس بپوشم اون لباس خوشکلای توی کمد منتظرن ک من دوباره بپوشمشون و لذت ببرم و تو اون آینه قدی خودمو ببینم و ذوق کنم 
چون تو سایتی گفتم

اها

گاهی یه نگاهی میندازم

به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست ....                                 پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...

داشتم سر تلوزیون دعوا میکردم متاسفانه شکست خوردم و اومدم نینی سایت بازم شابانننننننن😭😭😭😭😭😭

ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماری‌های دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی  در حد توان پاسخ میدم

دختر دایی ۲۶ ساله م بدون هیچ بیماری زمینه ای کرونا داره خیلی بدحاله تو icu بستریه 

خودمم کلی کار و درس نخونده دارم ولی دریغ...

همسرمم امشب شیفته و من خونه تنهام

خیلی غمناکه همه چی

انتقاد سازنده تون رو براي خودتون نگه داريد😉فقط خانم هاي بالاي ٣٠سال استثنا هستن😅
ای خدا مامان و بابام زدن ینی همه فامیلامون زدن😐💔

چن وقته زدن ؟ انشالله ک شایعه هست نگران نباش 

💕 تو💕 آمدی و من فهمیدم ؛ وقتی یکی هست ک دوستت دارد زندگی زیباتر میشود💏 ...شروع ورزش 8 آبان 1401 ....وزن ۷۰ 😓  ب امید خوش اندام شدن 🙂   من  باید بتونم اونجوری ک دوسدارم لباس بپوشم اون لباس خوشکلای توی کمد منتظرن ک من دوباره بپوشمشون و لذت ببرم و تو اون آینه قدی خودمو ببینم و ذوق کنم 
چن وقته زدن ؟ انشالله ک شایعه هست نگران نباش  

نزدیک ۲۵ روز 

چند روز دیگه باید دوز دومو بزنن ولی مامانم کرونا گرفته دیگه نمیرن🤦‍♀️💔

خداروشکر الان حالش خوبه مث سرماخوردگی گرفته

کجا میگه؟ باورم نمیشع تلویزیون بگه

نه تلویزویون ک نگفته .تو اینستا میگفتن وکلا شبکه های اجتماعی