2777
2789

با عشق باشه ولی عقلت ردش کنه فایدش چیه تو زندگی له می شی ..ولی هر دو دخیل باشه و زمان بدی برای شناخت بعد انتخاب کنی می شه ی چیز درست ازش در آوورد...من خیلی از اطرافیان رو می بینم زمان می دن و تو اون زمانی که دادن صد در صد می فهمن طرف براشون شوهر بشو نیست ولی با هزار بهونه می خوان ب احساسشون بها بدن و ازدواج می کنن ...و دیدم که جدا هم شدنا‌...خب این ب چ درد می خوره ب پای عمل که می رسه نمی تونیم درست تصمیم بگیریم ‌‌‌‌

به دوش من بگذار ای سرود صبح "ودا"‌ها🍃تمام وزن طراوت را🍃که من🍃دچار گرمی گفتارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمدونم هرکدوم یه دنیا داره عقل تنها خیلی بی روح و خشک هس عشق تنها هم سراغ ندارم اخه اگ بگم عشق الان کسی عاشق واقعی نمیمونه عاشق بودن اسونه عاشق ماندن سخته اگ بگم عقل و سنتی هم خوب خانواده پسر باید بیاد جلو 

زاده شیراز و اهل شادی و جشن و موسیقی علاقه مند به رشته حقوق و نوازنده دف عاشق سفر و طبیعت گردی