2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=204095950]نه جراحيش لاپاراسكوپيكه جاي زخم نميمونه و عوارض نداره  فقط بعدش درد داره[/QUOT ...

راستش تحمل درد هركس متفاوته 

من عمل لوزه هم برام خيلي سخت بود حتي ولي عمل داخل شكم سخته راستش 

من دارم

🥰BTS🥰.آرمی.😋25سالمه.تیکر پایان قرار داد رهن خونمون وپایان مستاجریم😁انشاءالله که به خونه خودمون اسباب کشی میکنیم. و صاحب خونه میشم. من خوشبخت ترینم😁😁.   با قانون جذب میخوام خوشبخت شم😊😜 ومیشم. الهی شکرت. 
سنگای من ریزه فعلا راهی برای دفع وجود داره؟

آب زیاد. خوردن زردچوبه. خوردن صبح ها انار.  نخوردن یا کم خوردن روغنو چربی. عسل طبیعی. من باذاینا دفعشون کردم اما باز با اضافه وزن... دوباره سنگ تشکیل شدا

🥰BTS🥰.آرمی.😋25سالمه.تیکر پایان قرار داد رهن خونمون وپایان مستاجریم😁انشاءالله که به خونه خودمون اسباب کشی میکنیم. و صاحب خونه میشم. من خوشبخت ترینم😁😁.   با قانون جذب میخوام خوشبخت شم😊😜 ومیشم. الهی شکرت. 
واقعا یعنی میشه دفع کرد ؟ 😍 زردچوبه خوبه؟

آره یذره قاطی آب کن بخور روزانه