2777
2789
عنوان

پرحرف

331 بازدید | 37 پست

سلام 

شما چطوری با بچه خیییلیییی پرحرف کنار میایید راهکاری دارید؟ دیوننه شدم دیگه

دخترم ۷ سالشه خیییلیییی حرف میزنه از بچگیشم همینطوری بود مادر شوهرم و همسرمو و مامان خودمم پرحرفن نمیدونم ژنتیکشه یعنی ؟! ولی خودم خیلی کم حرف و ارومم.

خیلیم به حرفاش گوش میدم که شاید دست برداره اصلا دعواش نمیکنم به روش نمیارم ولی اصلا فایده نداره واقعا کم اوردم . 

وای دختردایی منم اینجوریه...وقتی از پیشم میره سرم قشنگ ورم میکنه

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود...                                            

وای درکت میکنم 

ی دختر خالهو دختر دایی دارم اینطورن تازه میگن میدونم زیاد حرف میزنم ولی همینه ک هست😐😐😐 ینی دوسدارم سرمو بزنم ب دیوارررر

مهم نیست یکی پزشکی بخونه یا مهندسی،مهم اینه اول انسانیت بخونه                                                      باحیوانات مهربان باشیم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای درکت میکنم  ی دختر خالهو دختر دایی دارم اینطورن تازه میگن میدونم زیاد حرف میزنم ولی همینه ...

اینا حرف از کجا میارن؟؟ من یجا میخوام حرف بزنم اصلا نمیدونم چی بگم

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود...                                            

خواهر زادم انقدرررر اسممو میگه روانی شدم

من توی نوشته هام از ایموجی استفاده نمیکنم..!اگه بهم قلب یا گل یا بوس یا هرچیز دیگه ای میدین و من متقابلا چنین ایموجی ای نمیدم ناراحت نشید...      خدایا شکرت بابت همه چیز...چمدون به دست..صبح زود..یه هودی لش..سردی هوا..فرودگاه..و رفتن..اینا تنها چیزاییه که واقعا نیاز دارم...              (من میگم کارما تو بخون کارِ ما!!!!)
وای دختردایی منم اینجوریه...وقتی از پیشم میره سرم قشنگ ورم میکنه

اره فقط با مامان بزرگاش خیلی بهش خوش میگذره چون مث رادیو باهم حرف میزنن خیلی میترسم و نگرانشم بزرگ شه همینطوری بمونه

من بچگیام همین بودم😂😂

بذار خوش باشه الان انقددددد سختی کشیدیم ک دیگه باید التماس کنن تا ب حرف بیام😄😄

کوچیک که بودم چند تا زن میومدن دم مدرسه با عنوان معلم حجاب! درباره ترسی حرف میزدن که باید از خدا داشته باشیم ، اینکه تو جهنم خدا چه بلاهایی سرمون میاره و ما باید همیشه مراقب حجاب مون و اگر یک تار مو مون بیرون باشه اون دنیا تک تک تار موهایی که بیرون بوده اویزون میشیم ، اگر ناخن هامون بلند باشه اون دنیا میکشنشون و خلاصه تا سال ها باعث شده بود من از خدایی که اینا برام ساخته بودن بترسم . بزرگ تر که شدم کلاهم رو قاضی کردم و برای خودم خدایی ساختم که دوست دار انسانیت هست نه حجاب و عرف و ... خدایی که اگر از بنده اش ناراحت شده صرفا بخاطر اینه که یه کار غیر انسانی انجام داده نه یه کار غیر دینی. من خدایی رو میپرستم که لایق پرستشه نه خدایی که یه عده نادان و خرافاتی برای میلیون ها ادم ساختند . مادر پدر های اینده برای بچه هاتون خدا رو جوری توصیف کنید که از پرستش اون لذت ببرن نه اینکه همیشه ازش ترس و واهمه داشته باشه❤رفیقِ همیشگیِ من خُداس❣
اینا حرف از کجا میارن؟؟ من یجا میخوام حرف بزنم اصلا نمیدونم چی بگم

😭😭نمیدونم خدایی 

خونه اون داییم دیگه نمیرم اصلا باور کن سر درد شدید میگیرم هیچکسم باور نمیکنه 

باز دختر خالم گوشی داره یکم سرشو تو گوشیش میکنه 

دختز داییم اصلاااا 

میشبنه فقط دروغ تجویلم میده وااااای نمیدونیییی که با مدیر مدرسمو رفتیم جن گرفتیم  

سرطان گرفته بودم از دستش ی مدت

مهم نیست یکی پزشکی بخونه یا مهندسی،مهم اینه اول انسانیت بخونه                                                      باحیوانات مهربان باشیم...
😭😭نمیدونم خدایی  خونه اون داییم دیگه نمیرم اصلا باور کن سر درد شدید میگیرم هیچکسم باور نمیکن ...

😂😂😂😂😂😂