2777
2789

دوستم و مامانبزرگم و خاله م و دخترخاله م دارن😅بفرما

سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همه‌مون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨‍👩‍👧‍👧👶

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دارم برا من آرومن

از اول آروم بودن 

اما سختیا خودشو داره دیگه 

البته که سخت‌تر از یه بچه ست

کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره🤭🤭😂😂😂😂😂🤭🤭
چجور شیرشون میدید؟چجور میشوریدشون؟

خب شوهرت باید خیلی کمک کنه

یا مادرشوهری کسی تند تند بیاد کمک 

من نوبتی شیر خشک و شیر میدادم

یه وقتایی همه چی قاطی میشه سخته دیگه اما از آب و گل دربیان خوشت میاد از همه چیشون

کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره🤭🤭😂😂😂😂😂🤭🤭
خب شوهرت باید خیلی کمک کنه یا مادرشوهری کسی تند تند بیاد کمک  من نوبتی شیر خشک و شیر میدادم ...

چجور بچه رو میشورن؟چون بدنش لیز میشه توی حموم بعد چجور میشورید بچه رو که خفه نشه

شیر ک بهشون ی بار یکی شو ،،،ی بار یکی شو ...مثلا اون یکی داره بازی میکنه ... شستن شم ک مامانم بیشتر ...

شبا چجور میخوابی چون یکسره گریه میکنن چکار میکتی ؟

چجور بچه رو میشورن؟چون بدنش لیز میشه توی حموم بعد چجور میشورید بچه رو که خفه نشه

وای حموم فقط مامانم 

دستشوییشونم خودم تو روشویی نوبتی شوهرم خونه بود میدادم اون پوشک بگیره اون یکی بشورم

نبود میشستم پوشک میکردم بعد اون یکی تو اون زمان گریه میکرد دیگه ولی سعی میکردم تند پوشک ببندم