2777
2789
عنوان

ممکنه همکارم جادوم کرده باشه؟؟؟؟

188 بازدید | 22 پست

سلام من کارمند هستم. ی روز یکی از همکارام برام نسکافه اورد. تعجب کردم تا دم در اتاقم خودش اورد و با دو تا شکلات خارجی و منم خوردم. گفت بخور همه چی ضدعفونی شده است. من ادم خیلی شادی بودم فقط میخندیدم و هیچ مشکلی هم نداشتم تو زندگی. خلاصه بعد چند روز دچار استرس ناگهانی و تپش قلب و حالات ترس پانیک شدم طوری که هر روز ی دکتر هستم و فکر میکنم مریض هستم . از ادیبهشت تا الان. همش شک میکنم ناخودآگاه به اون روز. چکار کنم حالم خوب شه. کلی ازمایش دادم همه چی خوبه. ولی ی دفعه حس ترس و استرس میاد سراغم.یعنی میشه عین قبل بشم عزیزای دل؟؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قبلا هم میخوردم. ولی این سری همکارم اورد برام.

سلام عزیزم. اگه به این موضوع شک کردی و فکر میکنی جادویی درمیون هست اینارو انجام بده: نماز اول وقت+چهارقل قبل خواب+حدیث کسا+صلوات و ذکر استغفار . اگه تا الانم انجام ندادی بهت خواهرانه توصیه میکنم انجام بده👌😘 اگه جادو هم نباشه حتمااااا اثر مثبت میزاره رو زندگیت بهت آرامش میده و حس رضایت

اللّهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.
بد زمانه ای شده مرد و زن هم نداره

بخدا. اصلا ی ادم دیگه شدم. من خیلی سرزنده بودم. هر کی افسردگی داشت برام سوال بود یعنی چی که لذت نمی بره از زندگی؟ الان میگم وای چطور شد من اینطوری شدم بی دلیل اخه؟

سلام عزیزم. اگه به این موضوع شک کردی و فکر میکنی جادویی درمیون هست اینارو انجام بده: نماز اول وقت+چه ...

باشه گلم. هر کاری میکنم از استرس راحت شم. دستت درد نکنه که راهنمایی کردی.