2777
2789
عنوان

چرا مامانم از من بدش میاد؟

360 بازدید | 11 پست

طلاق گرفته و تازه چندساله باهاش درارتباطم و چندسالم قهر بودیم فقط ۱۸ سالمه ولی عین دشمنش باهام رفتار میکنه 

چند روز پیش نشستیم پیش هم با خاله هام ..بعد دماغ خاله کوچیکم خیلی زشته اصلا قیافشم قشنگ نیست ...ولی منو هرکی میبینه بهم میگه با نمکی خوشگلی 

بعد مامانم گفت دماغ پریا خیلی زشته باید حتما عمل کنی 

منو گفت 

بعد ب خالم گفت دماغ تو خیلیم قشنگه نیاز نداری یا مثلا یدفه تو جمع بهم میگه اه اه چقد پوستت خراب شوه 

چقد هیکلت زشت شده ...جلو جمع ک میگم مثلا ۳۰ چهل نفر مهمون نشستن یهو اینو بهم میگه 

تاریکه این دنیا واسه تو تاریکه ..تو کور میشی نمیبینی منی که خیلی بهت نزدیکه❤

بگو دختر به مادر میبره یا بچه تو هستم دیگه 

هیچ چیزی بیرون از وجودت نیست که تورو بهتر،قوی تر،غنی تر،سریع تر و باهوش تر کند.بیرون خودت دنبال هیچی نگرد چون همه چیز درون توست....🌈🌹🦋♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زنداییم چند روز پیش بهم گفت چقد خوشگل شدی چقد این مدل ارایش بهت میاد ...بعد مامانم یهو برگشته میگه خیلی ابروهاتو زشت کشیدی ...شال این رنگی نپوش 

بعد وقتی با ابجیم خونشونیم ب ابجقم یه عالمه خوراکی و اینا میده با اینکه وصع مالی ابجیم خوبه 

بعد ی کلمه به من نمیگه بیا واسه توام بزارم ...

چ بد

عزیزم با خنده بگو خود مامان گلم قیافم ب شما نره ب کی بره😜

یک💖دووو👝سعععععع🎈🎈🎈حالااع...😸😸😸😸😸 الماسی چقده گشنگع  ازهمه رنگع😝😝😝 رنگ امضام چرا عوض نمیشع😑😑😁اهای همه گلا میدونن😚😚 من نیام سایتشون خلوته😚😚😚😘😂😂😂😂مو فرفری😍😍چال لپ دارم ی دنیا  اهااای چاپلوس مدرسه😒بیا ....یادم بده چجوری دل معلمارو میبردین😒😒😒😒😒

بهتر نیست رابطتون قطع باشه ؟ حداقل روح و روانت در ارامشه 

یا نهایتا وقتایی که تنهاست پیشش برو و دوتایی قرار بذارین تو جمع زیاد باهاش نباش 

بخاطر حرمت مادری چیزی نمیتونی بهش بگی فقط باید تو خودت بریزی

این نکته ی رمز اگر بدانی ،دانی .......ان چیزی که در جستن آنی،آنی
بگو دختر به مادر میبره یا بچه تو هستم دیگه 

اخه بخدا شاید خیلی خوشگل نباشم ولی زشت نیستم اگه ببینی ب ابجیم و خالم چجوری ازشون تعریف میکنه 

بعد اونا اصلا خوشگلم نیستن

بهتر نیست رابطتون قطع باشه ؟ حداقل روح و روانت در ارامشه  یا نهایتا وقتایی که تنهاست پیشش برو ...

اخه نمیشه تحت فشارم اگه ازش دور بشم جهیزیه نمیخره برام ...منم هیچکس و ندارم 

دوری کن ازش

نمیتونم دور بشم...اگه دور بشم جهیزیه نمیخره برام منم هیچکس و ندارم دستم ب اون بنده