2777
2789

اونا ک خودشون دارن یا اصن نشنیدن نیان مزه بریزن لطفا

آموزش مجازی ناخن فقط با ۲۰۰ هزار تومان

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دختر خالم انجام داده همیشه هست همیشه چاله 

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

منم خوشم میاد برم انجام بدم

دو دل هستم ،میگم شاید به چهره ام نیاد،صورتم گرد نیست، به نظرم واسه صورت گرد قشنگه

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

اگه میخای انجام بدی برو پیش پزشک دوست خواهرم انجام داد ۱۵۰۰ میکه خیلی طبیعی و خوبه موقع خنده میاد . اما بعصی آرایشگرها انجام میدن خیلی بد و غیر طبیعی

برای قرعه کشی ام به اسمم در بیاد ی صلوات مهمونم کنین  شماره ۴۷   
من دختر خالم انجام داده همیشه هست همیشه چاله  

قشنگه یا نه؟

خیلی مصنوعی نشون نمیده؟

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

اگه میخای انجام بدی برو پیش پزشک دوست خواهرم انجام داد ۱۵۰۰ میکه خیلی طبیعی و خوبه موقع خنده میاد . ...

فکر کنم از اون روش ک ی مقدار از بافت رو برمیدارن انجام داده

آموزش مجازی ناخن فقط با ۲۰۰ هزار تومان

عزیزم من دختر عموم انجام داد چند ماه پیش 

۲۰۰ و خورده ای هم شد هزینش 

در مواقع عادیم مشخصه و چون ی طرفش چال داشت رفت اون طرفشم زد 

و خوب اون چالی که زد گرد نیست 

یکمی کشیدس و عمیقهه

و اینکه خیلی دررررد کشید 

تا چن وقت بعدشم مثلا ی چی میخورد نخ بخیه میرفت زیر زبونش

و اینکه ....الان چالش کمتر شد عمیق بودنش