شیطون_بلا__ مدیر عضویت: 1400/04/21 تعداد پست: 220 عنوان کافور | مشاهده متن کامل بحث + 542 بازدید | 39 پست کیا کافور خوردن؟ واقعا اثر داره؟ فَِرَِشَِتَِهَِ خَِزَِ شَُِدَِهَِ مَِنَِ دَُِخَِتَِرَِ شَِیَِطَِاَِنَِمَِ 1400/05/29 | 16:37 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بیتا۷۴۶ عضویت: 1400/05/18 تعداد پست: 1821 بدشد که منم واسه خودم میخوام میترسم صرری داشته باشه یوقت😢 اگر متاهل هستین همسرتون دچار مشکل میشن متاسفانه من به مشکل خوردم یک سری فیلمارو نباید دید که تاثیرش از دست نده یک سری آدمها هم همین طور...
شیطون_بلا__ مدیر استارتر عضویت: 1400/04/21 تعداد پست: 220 اگر متاهل هستین همسرتون دچار مشکل میشن متاسفانه من به مشکل خوردم نه مجردم راستش یه پیشنهادیم بهم شده میترسم یوقت نرم سمتش چه مشکلی؟ فَِرَِشَِتَِهَِ خَِزَِ شَُِدَِهَِ مَِنَِ دَُِخَِتَِرَِ شَِیَِطَِاَِنَِمَِ
بیتا۷۴۶ عضویت: 1400/05/18 تعداد پست: 1821 نه مجردم راستش یه پیشنهادیم بهم شده میترسم یوقت نرم سمتش چه مشکلی؟ مشکل تو روابط جنسی پیش میاد چون گفتم دائم مصرف بشه مزاج تغییر میده یک سری فیلمارو نباید دید که تاثیرش از دست نده یک سری آدمها هم همین طور...
شیطون_بلا__ مدیر استارتر عضویت: 1400/04/21 تعداد پست: 220 مشکل تو روابط جنسی پیش میاد چون گفتم دائم مصرف بشه مزاج تغییر میده خب مم برای مزاج میخوام الان یعنی شما با همسرت به مشکل خوردی چون سرده؟ فَِرَِشَِتَِهَِ خَِزَِ شَُِدَِهَِ مَِنَِ دَُِخَِتَِرَِ شَِیَِطَِاَِنَِمَِ
بیتا۷۴۶ عضویت: 1400/05/18 تعداد پست: 1821 خب مم برای مزاج میخوام الان یعنی شما با همسرت به مشکل خوردی چون سرده؟ بله متاسفانه یک سری فیلمارو نباید دید که تاثیرش از دست نده یک سری آدمها هم همین طور...
شیطون_بلا__ مدیر استارتر عضویت: 1400/04/21 تعداد پست: 220 بله متاسفانه یعنی سرد بشم بعد ازدواجم به مشکل میخورم منم؟اخه منم دوستمم پیشنهاد داده خودمم تو فشارم نمیدونم چه گلی سرم بکنم😢 فَِرَِشَِتَِهَِ خَِزَِ شَُِدَِهَِ مَِنَِ دَُِخَِتَِرَِ شَِیَِطَِاَِنَِمَِ
بیتا۷۴۶ عضویت: 1400/05/18 تعداد پست: 1821 یعنی سرد بشم بعد ازدواجم به مشکل میخورم منم؟ اخه منم دوستمم پیشنهاد داده خودمم تو فشارم نمیدونم چه ... جسارتا خود... دارین؟ یک سری فیلمارو نباید دید که تاثیرش از دست نده یک سری آدمها هم همین طور...
عشق،abadi عضویت: 1399/02/19 تعداد پست: 9186 یعنی سرد بشم بعد ازدواجم به مشکل میخورم منم؟ اخه منم دوستمم پیشنهاد داده خودمم تو فشارم نمیدونم چه ... چه دوستی؟چه پیشنهادی ؟اره اگه سرد بشی امکان برگشت خیلی کمه 👑sen benim herşeyimsin
شیطون_بلا__ مدیر استارتر عضویت: 1400/04/21 تعداد پست: 220 جسارتا خود... دارین؟ بله😑دوست دخترمم پیشنهاد داده خودمم سنم کمه و قصد ازدواج ندارم فعلا تا درسم تموم شه😢 فَِرَِشَِتَِهَِ خَِزَِ شَُِدَِهَِ مَِنَِ دَُِخَِتَِرَِ شَِیَِطَِاَِنَِمَِ
شیطون_بلا__ مدیر استارتر عضویت: 1400/04/21 تعداد پست: 220 چه دوستی؟چه پیشنهادی ؟ اره اگه سرد بشی امکان برگشت خیلی کمه تو نظر بالا گفتم بده که اینجوری😑 فَِرَِشَِتَِهَِ خَِزَِ شَُِدَِهَِ مَِنَِ دَُِخَِتَِرَِ شَِیَِطَِاَِنَِمَِ
بیتا۷۴۶ عضویت: 1400/05/18 تعداد پست: 1821 بله😑 دوست دخترمم پیشنهاد داده خودمم سنم کمه و قصد ازدواج ندارم فعلا تا درسم تموم شه😢 فک میکنم با یه مشاور صحبت کنید با تمرین این کار کنار بزارید کافور بصورت دائم استفاده بشه مشکل ساز میشه یک سری فیلمارو نباید دید که تاثیرش از دست نده یک سری آدمها هم همین طور...
شیطون_بلا__ مدیر استارتر عضویت: 1400/04/21 تعداد پست: 220 فک میکنم با یه مشاور صحبت کنید با تمرین این کار کنار بزارید کافور بصورت دائم استفاده بشه مشکل ساز می ... سرکوبش کنم بدتره نشدنی هم هست فَِرَِشَِتَِهَِ خَِزَِ شَُِدَِهَِ مَِنَِ دَُِخَِتَِرَِ شَِیَِطَِاَِنَِمَِ
عشق،abadi عضویت: 1399/02/19 تعداد پست: 9186 تو نظر بالا گفتم بده که اینجوری😑 یعنی دوست دخترت پیشنهاد رابطه به تو داده؟ 👑sen benim herşeyimsin
شیطون_بلا__ مدیر استارتر عضویت: 1400/04/21 تعداد پست: 220 یعنی دوست دخترت پیشنهاد رابطه به تو داده؟ اره دیگه😑 فَِرَِشَِتَِهَِ خَِزَِ شَُِدَِهَِ مَِنَِ دَُِخَِتَِرَِ شَِیَِطَِاَِنَِمَِ
بیتا۷۴۶ عضویت: 1400/05/18 تعداد پست: 1821 سرکوبش کنم بدتره نشدنی هم هست سرکوب که نه ولی راههایی هست که اول کم میکنید بعد کنار میزارید چون یه نوع وسواس ذهنیه،ضمنا دیدن فیلم این موضوع شدیدتر میکنه یک سری فیلمارو نباید دید که تاثیرش از دست نده یک سری آدمها هم همین طور...