من دوست پسرم خیلی پسر خوبیه دقل بازی ازش ندیدم دروغ ندیدم الان ۳ سال با همیم
فقط یه چیزی ذهنمو درگیر کرده دوست پسر من تو ۹ ماه اول رابطمون دوست اجتماعی داشته(مطمئنم واقعا اجتماعی بوده) فقط به من نمیگفته چون دوستای خرش بهش گفته بودن هنوز ۹ ماه باهمید چرا بهش همه چیزو بگی اونم ترسیده چون هنوز زیاد نمیشناسمش باور نکنم فقط دوستشن فارق از جنسیت
پنهان کاریش به خاطر اینکه کاری کرده نبوده فقط چون رابطمون وگرنه الانم دوست اجتماعی داره و با اینکه منم دوست اجتماعی داشته باشم مشکلی نداره
فقط یه چیزی این آقا یه دوستی داشته که رابطشون خیلی خوب بوده فقط دختره یکم قرص میخورده مریض بوده در حدی صمیمی بودن که هر شب چت میکردن ولی یهو دختره میگه من بهت علاقه دارم دوست پسر منم میگه من بهت از اون جهت نگاه نمیکنم تو فقط دوست منی مثل پسرا جنسیتیت برام مهم نیست بعد یکی دو روز دختره باز پیام میده و دوست پسر منم فکر میکنه من جوابشو دادم دیگه الانم باز میتونیم باهام مثل قبل دوست باشیم ولی نمیزاشتم حدشو رد کنه و وقتی ام من قضیه رو فهمیدم گفتم تموم کن دوستیتو تموم کرد
بعد از اونم همه چییییی رو دیگه بهم گفت بچه ها من میدونم کارش پنهان کاری بوده ولی خیانت که نیست درسته؟نگید داره دروغ میگه شما فکر کنید در صورتی که ۱۰۰ درصد راست بگه خیانت که نیست