2777
2789
عنوان

کیا خواب انگشتر و گوشواره دیدن

263 بازدید | 14 پست

دوستان تو خواب دیدم انگشت هام پره انگشتر بود

مامانم کیفشو باز کرد 

دیدم یه عالمه گوشواره طلا داره، می‌گفت میخوام برم بفروشمش

یکیشو برداشتم گفتم خیلی خوشگله نفروش

بده به من برای دختر کوچکم که 3سالشه برمیدارم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیشب خواب طلا دیدم تو خواب انقد خوشحال بودم که اگه کل خوشحالی های فامیل و محله و شهرم جمع کنن اونقد ...

خیر باشه

اخه من باردارم گفتم شاید تاثیر داشته باشه برای تعبیر😅من خیلی هیجان زده بودم 

نه عزیزم خیلی هم خواب خیریه

من خواب دیده بودم که مامانم دوجفت گوشواره داره ،فرداش خبرخوبی شنیدیم ویه لباسشویی مدل بالا که مامانم دوست داشت گرفیتیم

البته خیلی وقت پیش

مطمئناخوابت خیره 

نه عزیزم خیلی هم خواب خیریه من خواب دیده بودم که مامانم دوجفت گوشواره داره ،فرداش خبرخوبی شنیدیم وی ...

انشالله 

اخه من شام غریبان نذر کردم 

حس خودم میگفت نذرم قبول میشه

انشالله  اخه من شام غریبان نذر کردم  حس خودم میگفت نذرم قبول میشه

خب پس ختمانذرت قبول میشه خداروشکرانشالله همیشه حاجتروا

کاش منم خواب ببینم حاجتی که خیلی وقته دارم ختم وذکرونذردارم قبول شده

میشه بگین نذرتون چی بود؟واگه امکانش هست برای چه حاجتی نذرکردین؟

خب پس ختمانذرت قبول میشه خداروشکرانشالله همیشه حاجتروا کاش منم خواب ببینم حاجتی که خیلی وقته دارم خ ...

انشالله که قبول باشه 

نذر منم قبول بشه

برای نیتم نذر کردم 

شام غریبان وقتی شمع ها رو روشن کردن تو تاریکی دلم شکست 

نیت کردم

سال دیگه 

هرچی در توان دارم شمع برای شام غریبان روشن کنم

انشالله که قبول باشه  نذر منم قبول بشه برای نیتم نذر کردم  شام غریبان وقتی شمع ها رو رو ...

منم نذرشمع توتاسوعابرای حضرت عباس کردم دیشب هم روشن کردم

من نذرشمع داشتم ولی خیلی حاجت سخت نبود ولی خب شکرخدامستحاب شدمنم دیشب شام غریبان روشن کردم 

نذرکرده بودم به نیابت حضرت رقیه برای امام حسین وحضرت علی اصغروحضرت عباس روشن کنم

منم نذرشمع توتاسوعابرای حضرت عباس کردم دیشب هم روشن کردم من نذرشمع داشتم ولی خیلی حاجت سخت نبود ولی ...

خدا قبول کنه

دعا کن برام خواهش میکنم 

دل پدر مادرم و همسرم شاد میشه

جدی  باشه عزیزم از امروز شروعمیکنم  خدا کنه حاجتم برآورده بشه

انشالله ببین آخرش که زیارت روتموم کردی حضرت روبه سربریده امام حسین وگریه های حضرت رقیه قسم بده وبگوحاجتتوباصلاح خدابرات ازخدابگیره